"Hak etmediğimiz sonuçlar aldık"

"Hak etmediğimiz sonuçlar aldık"
Yılport Samsunspor oyuncusu Moryke Fofana, İstanbulspor maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak açıklamalarda bulundu. Fofana, "Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Hak etmediğimiz sonuçlar aldık" dedi.

İstanbulspor maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Moryke Fofana, "Öncelikle galibiyetin çok iyi bir dönem de geldiğini söyleyebilirim, çünkü hepimiz böyle bir galibiyeti hak ediyorduk. Sonuçta 11 yıldan sonra yeniden Süper Lig'e yükseldik ve maalesef istediğimiz gibi lige başlayamadık. Aslında çok güzel maçlarda çıkardık. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Hak etmediğimiz sonuçlar aldık." dedi.

"Takım olarak birlikte yapacağız"
Çalışmaya devam ederek güzel sonuçlar alacaklarını vurgulayan Fofana, "Taraftarımız da tabii ki bu sonuçları hak etmiyor ama biz çok şükür onların istediği sonucu vermeyi başardık ve bundan sonra da inşallah çok çalışmaya devam ederek güzel sonuçlar alacağız. Bazen çok iyi oynadığımız halde istemediğimiz sonuçlar alıyoruz ve bu da taraftarımızı üzüyor. Atakaş Hatayspor maçında arkadaşımız Marius, oyundan çıktığında bazı tepkiler oldu, taraftarımızı da anlıyoruz. Bana göstermiş oldukları sevgi sebebiyle kendilerine teşekkür ediyorum. Sadece bana değil takıma da büyük destek oluyorlar. Ben kendi adıma elimden gelenin her zaman en iyisini yapıp onları mutlu etmeye çalışacağım. Bunu sadece ben değil takım olarak birlikte yapacağız." şeklinde konuştu.

manset-001.jpeg

"Aynı puana sahibiz"
Tedavi süreci hakkında da açıklamalarda bulunan Fofana, "Tedavilerim devam ediyor. Doktorumuzla konuştuk, analiz yaptık birlikte. Tedavilerimi en iyi şekilde sürdüreceğim. İstanbulspor maçına iyi hazırlanıyoruz. Atakaş Hatayspor'a karşı oynadığımız moral ve motivasyonla yine oynamak istiyoruz, bizim için çok önemli ve kritik bir müsabaka. Sonuçta puan olarak rakibimizin üzerinde bulunsak da aynı puana sahibiz. Eğer bu maçı kazanırsak kesinlikle Siltaş Yapı Pendikspor karşısına çok büyük bir moral ve motivasyon ile çıkmış olacağız" ifadelerini kullandı.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.