GÜCÜMÜZÜ MİLLETTEN ALIYORUZ

GÜCÜMÜZÜ MİLLETTEN ALIYORUZ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, 1 Kasım'da milletin iradesini ortaya koyduğunu belirterek...

''Bugün sandıktan çıkan sonucu yanlış bulanlar milletimizi bu anlamda eleştirenler aslında Türkiye Cumhuriyeti'nin siyasi tarihine baktıkları zaman millet iradesinin hiç bir zaman yanılmadığını görürler. Çünkü biz milletten güç alıyoruz ve ilerliyoruz" diye konuştu.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, ilçe teşkilatlarına teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Karaaslan, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt ve Orhan Kırcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve İl Başkanı Muharrem Göksel ile birlikte Çarşamba, Ayvacık, Salıpazarı, Terme ve Tekkeköy ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Çiğdem Karaaslan ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda teşkilat üyelerine seçim döneminde yaptığı özverili çalışmalar nedeniyle teşekkür ederek, milletin AK Parti'ye olan güveninin 1 Kasım seçimlerinde sandığa yansıdığını söyledi.

1 Kasım'da milletin iradesini ortaya koyduğunu belirten Karaaslan, ''7 Haziran sonrasında çıkan tabloyu eleştirmedik. Kendi özeleştirilerimizi yaptık. Bugün dönüp geriye baktığımızda ne kadar doğru yaptığımızı görüyoruz. Çünkü millet 7 Haziran'da bir mesaj vermek istedi, bizde o mesajı almakla yükümlüyüz. Tıpkı bugün olduğu gibi. Bugün sandıktan çıkan sonucu yanlış bulanlar milletimizi bu anlamda eleştirenler aslında Türkiye Cumhuriyeti'nin siyasi tarihine baktıkları zaman millet iradesinin hiç bir zaman yanılmadığını görürler. Çünkü biz milletten güç alıyoruz ve ilerliyoruz. Bundan sonra da böyle olacak" diye konuştu.

1 Kasım seçimlerinde Türkiye'de kaybedenin olmadığına dikkati çeken Karaaslan,"Artık herkes kazandı. Biz 78 milyon adına hükümet kurmak için bu göreve geldik. AK Parti 1 Kasım'da sandıktan çıkan sonuca göre Türkiye'nin tamamından destek gören bir parti olduğunu ortaya koymuştur. 7 bölgede birinci partiyiz. 51 ilde milletvekilimizin sayısında artış oldu. Diğer tarafdan HDP ve MHP'ye bakıyoruz 57 ilde milletvekili çıkaramamışlar. CHP 35 ilde milletvekili çıkaramamış. İşte bunlar çok önemli göstergeler. AK Parti Türkiye'nin partisi. Biz hiç bir zaman sratejimizi başkalarının başarısızlığı üzerine kurmadık. Biz her zaman kendimizle yarıştık" şeklinde konuştu.

Türkiye'nin 2 Kasım sabahı daha aydınlık bir sabaha uyandığını ifade eden Karaaslan, ''İnsanlarda rahatlama ve huzur var. Bu artarak devam edecek. Bu seçim sonucu ile milletimiz 2023 hedefine sahip çıkmış olması açısında da önemlidir. Yani yeni Türkiye hedefine. İnşallah hep birlikte yeni Türkiye'nin mimarları olarak bu hedefi birlikte gerçekleştireceğiz. Bu anlamda tüm teşkilat mensuplarımıza seçimdeki çalışmalarından dolayı tekrar teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.