'Gücümüz Yetmiyor Bizi Kurtarın'

'Gücümüz Yetmiyor Bizi Kurtarın'
Adalet Mahallesi Muhteşem Süleyman Caddesi'nde Polis Lojmanları'nın karşısında bulunan bir binanın içler acısı hali bina sakinlerini isyan noktasına getirdi. Binada yaşayan vatandaşlar yetkililerden yardım bekliyor.

"ESKİ EŞ YAKTI KAÇTI"

Adalet Mahallesi Muhteşem Süleyman Caddesi'nde bulunan 10 daireye sahip binanın harabe görüntüsü bina içine girildiğinde daha da içler acısı bir hâle geliyor. Giriş numarası 45 olan apartman isminin belirtilmediği bina sakinleri bulundukları durumdan şikayetçi. 8 sene önce eşi tarafından terkedilen bir adam tarafından 5'inci katının yakılması sonucu çatıda oluşan büyük hasar bina sakinlerini özellikle kış mevsiminde oldukça zorluyor.

"BİNA İÇİNDEKİ KOKU BEZDİRDİ!"

Bina sakinleri yangından sonra büyük hasar oluşan binanın en üst katının pis kokmasından, farelere yuva olmasından ve çatıda bulunan boşluktan dolayı yağmur yağdığında binanın sular altında kalmasından dolayı bıkkınlıklarını dile getirdi. İsmini vermek istemeyen bir bina sakini, "Kendini bilmez bir kişi bundan sekiz sene önce terk edildiği karısının yaşadığı evi ateşe verdi. O gün bu gündür bir tadilat gerçekleşmedi. Biz bina sakinlerinin tadilat yaptırmaya gücü yetmiyor. Çatı katından gelen pis koku bizi oldukça zorluyor. Yağmur yağdığından merdivenlerden akan yağmur suyu bizi olumsuz yönde etkiliyor. Bir kaç yer ile telefonla görüştük fakat bu girişimlerimizden olumlu yanıt alamadık kimse bu konuyla ilgilenmiyor. Yetkililerden yardım istiyoruz bizi bu durumdan kurtarsınlar." dedi. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.