SAMSUNSPOR'DA GÖZLER LALECİ'DE

SAMSUNSPOR'DA GÖZLER LALECİ'DE
Samsunspor ekibi Çağdaş Atan ile görüşmeleri sonlandırırken, Menemenspor eski teknik direktörü Cenk Laleci ile görüşmelere başladığı iddia edildi.

ÇALIŞMALAR YOĞUN
Kırmızı beyazlı ekip teknik adam arayışına tekrar start verdi. Daha öncesinde Çağdaş Atan ile prensipte anlaşmaya varan ancak görüş ayrılıkları nedeniyle vazgeçen Samsunspor ekibinde gözler Menemenspor'un tecrübeli eski teknik direktörü Cenk Laleci'ye çevrildi. İddiaya göre Samsunspor yönetimi genç teknik adam ile İstanbul'da bir araya geldi. Yapılan ilk görüşmede tarafların anlaşmaya yakın oduğu öğrenildi. Kırmızı beyazlı ekibin, en geç bir hafta içinde yeni teknik direktörünü belirleyip yeni sezon hazırlıklarına başlamak istediği; çalışmalarında bu yönde yoğun olarak devam ettiği belirtildi.

CENK LALECİ KİMDİR ?  
Futbola Menemenspor'da başlayıp takım kaptanlığı yapan Cenk Laleci kariyerini tamamladıktan sonra önce sportif direktör olarak sarı-lacivertlilerde görev yaptı. Ardından teknik direktörlük görevine getirilen Laleci 2 dönem Menemenspor'da teknik adam olarak sahaya çıktı. Laleci, bu sezon 16 maça çıkıp 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 yenilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum