GÖREVİNDEN ALINDI!

GÖREVİNDEN ALINDI!
Samsun Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Grup Başkan vekili Hasan Uzunlar, sosyal medya hesabındaki paylaşımlarından dolayı görevinden alındı.

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Uzunlar'ın görevinden alındığını açıkladı. Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Aksu, "Genel Merkezimizle yaptığımız istişare neticesinde; partimizin İlkadım ve Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Hasan Uzunlar, sosyal medya paylaşımları nedeniyle grup başkanvekilliği görevlerinden alınmış, disipline sevki konusunda da gerekli işlemler başlatılmıştır." ifadelerini kullandı.

qwswqsqws.png

BÖYLE CEVAP VERMİŞTİ
Samsun Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Grup Başkan vekili Hasan Uzunlar, Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda bütçe görüşmelerinin yapıldığı sırada Meclis başkan vekilinden söz isteyerek hakkında çıkan haberler hakkında açıklama yaptı. Hasan Uzunlar, söz konusu sosyal medya hesabının kendisinin olduğunu ve paylaşımları kendisinin yaptığını ifade etti. Samsun Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Grup Başkanvekili Hasan Uzunlar, hakkında çıkan haberler hakkında açıklamasına devam ederek ''Atatürk bu ülkenin kurucu Cumhurbaşkanıdır. Bahsi geçtiği gibi bir açıklama yapmadım. Ben paylaşımlarımda iki konuya değindim. Birisi din sömürücüleri diğeri de Atatürk sömürücüleridir. Ben bu iki olaya karşı olduğum paylaşımları yaptım” dedi

171125.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum