GOL DÜELLOSUNA VAR MISINIZ?

GOL DÜELLOSUNA VAR MISINIZ?
Yılport Samsunspor'un golcüleri yarın Şanlıurfaspor kalesini adeta ablukaya alacak.

KRALLIK HEDEFİ
Kırmızı-beyazlılar adına bu sezon en skorer oyuncu konumunda olan Bahattin Köse, henüz 13 hafta geride kalmasına rağmen 11 gole ulaştı. Geçen sezonki gol sayısının üzerine çok rahat çıkacağı öngörülen deneyimli forvet, özellikle deplasman maçlarında attığı kritik gollerle bu sezon takımını sırtladı. Yarın oynanacak olan Şanlıurfaspor maçında da fileleri sarsmak isteyen Köse, gol krallığındaki liderliğini sürdürmek istiyor.

manset-5-006.jpg

ARTIK VAKTİ GELDİ
Yılport Samsunspor'un bir diğer golcüsü olan deneyimli forvet Atabey Çiçek ise, ligdeki suskunluğunu Şanlıurfaspor karşısında goller atarak bozmayı düşünüyor. Geride kalan haftalarda 4 gol kaydeden Çiçek, bir süredir taraftarlarca eleştiriliyordu. Şanlıurfaspor maçında atacağı gol veya gollerle hem taraftarlarla sıkı bir bağ kurmak hem de yeni teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın gözünde yerini sağlamlaştırmak istiyor. Antrenmanlarda oldukça istekli bir görüntü çizen Çiçek, gol sayısını artırıp kırmızı-beyazlı formaya katkı vermeyi arzuluyor.

manset-3-021.jpg

FIRSAT BU FIRSAT
Genç golcü Ahmethan Köse ise ligde henüz golle tanışamamasına rağmen oyuna girdiğinde takımı hareketlendiren isimlerin başında geldi. Kupada attığı 3 golle takımına katkı sağlayan genç oyuncusu, fırsat verildiğinde hücumda etkili olduğunu kanıtladı. Yarın oynanacak olan Şanlıurfaspor mücadelesinde şans bulmak isteyen Ahmethan Köse, ligde hem ilk golünü kaydetmek hem de teknik heyetin gözüne girmeyi düşünüyor.

images-003.jpg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.