Göksel’den 18 Mart Anma Günü Mesajı

Göksel’den 18 Mart Anma Günü Mesajı
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, “Çanakkale Zaferi'nin 102. yılında, şehitlere şükran borcunu ödemenin yolunun vatana, bayrağa, birlik ve beraberliğe kararlı şekilde sahip çıkmaya devam etmekten geçmektedir” dedi

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 102. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Göksel yayımladığı mesajında, “Çanakkale Zaferi'nin milletin birlik ve beraberlik içinde, vatan ve millet sevgisiyle yazdığı bir kahramanlık destanıdır” diye konuştu.

MÜCADELECİ RUH GÜÇLENDİ
Tarihin önemli dönüm noktalarından biri olan Çanakkale Zaferi'nin dönemin imkânsızlıklarına rağmen milletin bağımsızlığı, onuru ve vatanı uğruna hiçbir fedakârlıktan çekinmediğini gözler önüne serdiğini söyleyen Göksel, “Çanakkale'deki birlik, kardeşlik ve dayanışmanın, zaferi beraberinde getirmesinin yanı sıra kurtuluş savaşı için gerekli mücadeleci ruhun güçlenmesine de vesile oldu. Çanakkale ruhu, milletin hiçbir engel tanımamaktaki azminin, birlik, beraberlik ve kardeşlikten ödün vermeme konusundaki kararlılığının göstergesidir. Çanakkale geçilmez dedirten ecdadımızdan miras aldığımız vatan sevgisi, bizlere emanet edilmiş olan bu aziz vatana, günümüzde ve gelecekte, aynı şuur ve sadakatle sahip çıkılacağının da güvencesidir. Kadim medeniyetimizden ilham ve kuvvet alan bizler, milletçe hep birlikte, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne yükseltme gayreti içinde olmayı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

ŞÜKRANLA YAD EDİYORUZ
Göksel, zaferin 102. yılında, Çanakkale'de yatan yüzbinlerce şehidi rahmet ve hayırla yad ederken, onlara şükran borcunu ödemenin yolunun vatana, bayrağa, birlik ve beraberliğe kararlı bir şekilde sahip çıkmaya devam etmekten geçtiğini vurgulayarak, "Bu düşüncelerle, Çanakkale Zaferi'nin 102. yıldönümünü kutluyor, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları başta olmak üzere ebediyete intikal eden tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.