Göksel; ‘Halkın teveccühünden memnunuz’

Göksel; ‘Halkın teveccühünden memnunuz’
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, 1 Kasım 2015 Seçimleri'nin startının verilmesiyle birlikte tüm teşkilatlar ve milletvekili adayları ile birlikte sahada olduklarını...

Samsun halkının örnek misafirperverlikle, AK Parti milletvekili ve teşkilatlarına yoğun ilgi ve teveccüh gösterdiğini söyledi.

AK KADROLAR ÇALIŞIYOR
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Samsun genelinde yürütülen saha çalışmalarından memnun olduklarını dile getirdi. Milletvekilleri ve milletvekili adayları, ana kademe, kadın kolları teşkilatları ve gençlik kolları teşkilatlarının yürüttüğü çalışmalarda, Samsun halkının kendilerini teveccühle karşıladığını belirten Göksel, “1 Kasım 2015 Seçimleri için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Kadın kolları teşkilatlarımız sürekli sahada, gençlik kolları teşkilatlarımızın faaliyetleri ve programları devam ediyor. Halkın AK Parti’ye göstermiş olduğu sevgi ve teveccüh, bizleri oldukça memnun etmektedir. Çalışmalarımızın odağında AK Parti’nin iktidarı vardır. Biz Samsun’dan en iyi sonucu elde edebilmek için var gücümüzle, gece gündüz demeden çalışıyoruz. 5 Ekim tarihinde Başbakanımızın Samsun mitingi de emeklerimizin boşa gitmediğinin açık göstergesidir. Bu inanç ve güvenle, 2 Kasım sabahında AK Parti yeniden ülkemizin üzerine güneş gibi doğacaktır” dedi.

BİRÇOK FIRSAT VAR
Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı seçim beyannamesinde, kadınlara ve gençlere yönelik birçok yeni düzenleme ve fırsatlar olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı  Göksel, “AK Parti kuruluşundan bu güne kadar gençlerin ve kadınların her zaman yanında olmuştur. Ülkemizin geleceği olan gençlerimiz için eğitimden spora, kültür ve sanattan, iş hayatında yer almaları ve istihdam konularında kadar birçok kazanım var. Örneğin, kendi işini kurmak isteyen genç girişimcilerimize proje karşılığı 50 bin TL’ye kadar karşılıksız nakdi destek vereceğiz. Yeni iş kuran genlerimize ise üç yıl boyunca gelir vergisi muafiyeti sağlayacağız. Son günlerde artış gösteren ve devletimizin üzerinde özellikle durduğu gençlerin uyuşturucu madde kullanımına yönelik önleyici çalışmalar yürütülmektedir.  AK Parti iktidarında bu tip önleyici çalışmalar daha da hız kazanacaktır. Uyuşturucu madde kullanımının önlenmesi adına, güvenlik önlemleri arttırılacak ve suç örgütlerinin üzerine gidilecektir” diye konuştu.

DOĞUM HEDİYESİ DEVAM EDECEK
Göksel, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kadınlarımıza ise siyasetten bürokrasiye, sanatsal hayattan sivil toplum faaliyetlerine kadar karar alma organlarında yer almalarını sağlayacağız. Meslek kurslarına katılan kadınlarımızın çocukları için çocuk oyun odaları kuracağız. Bütün annelerimize,’Doğum Hediyesi’ programı kapsamında, ilk çocuk için 300 TL, ikinci çocuk için 400 TL, üç ve üzeri çocuklar için 600 TL ödemenin yapılmasına devam edeceğiz. Kadın çalışan ve girişimci sayısını arttıracağız. Kadınlarımızın girişimcilik ruhlarını ortaya çıkaracak faaliyet ve çalışmaların yanı sıra, kadına yönelik şiddetin önüne geçilmesi için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.