'Gençlik ve spor'a büyük önem verildi'

'Gençlik ve spor'a büyük önem verildi'
AK Parti Samsun İl Teşkilatı'nın İlçe Teşkilatlarına gerçekleştirdiği "Hayırlı Olsun" ziyaretleri sona erdi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, İl Başkan Yardımcıları ve İl Yönetim Kurulu üyelerinin 5. Olağan Kongre süreci kapsamında kongrelerini tamamlayan İlçe Teşkilatlarına yaptığı "hayırlı olsun" ziyaretleri sona erdi.
Başkan Köktaş, son olarak Bafra, Çarşamba, Ayvacık ve Salıpazarı İlçe Teşkilat üyeleri ile bir araya gelerek "Hayırlı Olsun" dileklerini ileterek görevlerinde başarılar diledi.
Ziyaretlerin ardından ayrıca İlçe Danışma Meclisi Toplantıları da gerçekleştirildi.
Toplantılarda Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, Ayvacık İlçe Başkanı Kadir Kızılkan ve Salıpazarı İlçe Başkanı Yücel Kaya, kongre sonrası yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler vererek her zaman yanlarında olan ve destek veren Başkan Köktaş'a ve İl Teşkilatına teşekkür ettiler.
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur ve Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül'de belediyelerin ilçelerde yapmış olduğu faliyetler hakkında kısa bir sunum yaptılar.

TECRÜBE PAYLAŞIMI YAPILDI
Kongrelerini tamamlayan ilçelere yapmış oldukları "Hayırlı Olsun" ziyaretlerini tamamladıklarını ifade eden Başkan Köktaş, "5. Olağan Kongremizin ardından kongrelerini tamamlayan 17 ilçe teşkilatımıza "Hayırlı Olsun" ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Ziyaretlerimizde tazelenen, yenilenen teşkilatlarımızla bir araya gelerek hem sohbet ettik, hemde istişarelerde bulunduk. Göreve yeni gelen arkadaşlarımıza teşkilat nedir, teşkilatçılık nasıl yapılır gibi konular üzerinde tecrübe paylaşımı, fikir alışverişi yaptık. Ziyaretlerimiz çok verimli ve faydalı geçti. Gerçekleştirdiğimiz görüş alışverişlerimizde önümüzde yapılacak olan 2015 genel seçimlerin hazırlıkları hakkında bilgi paylaşımlarında bulunduk." dedi.

GENÇLİK VE SPOR'A BÜYÜK ÖNEM VERİLDİ
AK Parti iktidarı ile her alanda büyük yatırımlar yapıldığını ifade eden Başkan Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "Gerçekleştirdiğimiz toplantılarda hem Türkiye'de hem de ilimizde yapılan yatırımlar hakkında bilgiler aktarıyoruz. İktidarımızdan öncesini ve sonrasını rakamsal boyutları ile anlatarak yapılan hizmetlerin nereden nereye geldiğini gösteriyoruz.
İşte 2003- 2013 yılları arasında gençlerimizin sporu, bilimi, sanatı keşfetmeleri için tasarlanan gençlik merkezlerine, sağlıklı ve dinamik bir Türkiye inşa etmek için spor tesislerinin ve öğrenci yurtlarının yapım ve onarım gibi alanlarda, son 12 yılda Samsun'a 735, 3 Milyon TL'lik yatırım yapıldı.
Üniversitede okuyan gençlerimizin rahatı için yeni yurtlar hizmete açıldı. 2002 yılında ilimizde 3 olan yurt sayısı 2015 yılında yeni açılacak olan yurtlarla birlikte 5 kat artarak 15'e çıkacak. 2002 yılından bu yana koğuş sistemini terk ederek 1-3 kişilik odalardan oluşan otel konforunda yurtlar inşa edildi.
Yine ilimizde 22 olan tesislerin sayısı 79'a çıkmıştır. 2002 yılında il ve ilçelerimizde hiç suni çim saha yokken 17 tane, hiç gençlik merkezi yokken 9 tane yapılmış ve gençlerimizin hizmetine sunulmuştur."

------------------------------------------------------------
Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ilimize yaptığı yatırımlar ve
tesislerin durumu ve 2002 – 2014 tesis sayısı karşılaştırması
-------------------------------------------------------------
SIRA TESİS ADI 2002 2014

1 STADYUM 5 ADET 7 ADET
2 SPOR SALONU 8 ADET 24 ADET
3 YÜZME HAVUZU 1 ADET 4 ADET
4 TENİS KORTU 4 ADET 7 ADET
5 ÇİM STAD 1 ADET 2 ADET
6 SUNİ ÇİM SAHA - 17 ADET
7 KÜREK-KANO-YELKEN - 1 ADET
8 İZCİLİK-KAMP EĞİTİM-OKÇULUK 2 5 ADET
9 GENÇLİK MERKEZİ - 9 ADET
10 AÇIK SPOR KOMPLEKSİ 1 ADET 3 ADET

ADET GENEL TOPLAM 22 ADET 79 ADET


Ziyaretlerin ardından AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven'e, Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan'a, Ayvacık İlçe Başkanı Kadir Kızılkan'a ve Salıpazarı İlçe Başkanı Yücel Kaya'ya teşkilatlar adına seramik üzerine işlemeli tablo hediye takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.