GENÇLERE DEĞERLER EĞİTİMİ

GENÇLERE DEĞERLER EĞİTİMİ
İnsan ve Medeniyet Hareketi’nden(IMH) Örnek Proje

Gençlik ve Spor Bakanlığı destekleriyle İnsan ve Medeniyet Hareketi(İMH) Samsun Şubesi tarafından gerçekleştirilen “Gençlere Değer” isimli projesi  İlkadım Belediyesi Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi’nde gerçekleştirildi.

Proje kapsamında tertip edilen ‘Gençlere Değer’ buluşmasında amaç, ilkokuldan liseye kadar Samsun’daki tüm gençlere ulaşarak milli ve manevi duyguları aşılamak.

GENÇLERE DEĞERLER EĞİTİMİ…

İlkadım Belediyesi Acem Tekkesi ve Sohbet Evinde gerçekleştirilen proje tanıtımına İnsan ve Medeniyet Hareketi Samsun Şube Başkanı Şuayip Sevgi,  İnsan ve Medeniyet Hareketi Samsun Şubesi Genel Sekreteri Mücahit Yıldırım, İlkadım Belediyesi Başkan Danışmanı Mustafa Kul, projede yer alacak öğretmenler ve akademisyenler ile İMH üyeleri katıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı destekleriyle hazırlanan projede Samsun il sınırları içerisinde belirlenmiş okullardan yaklaşık Bin öğrenciye değerler eğitimi verilerek gençlerde milli ve manevi şuurun sağlamlaştırılmasına katkı sağlanacak.

“EĞİTİM VE ETKİNLİKLERLE GENÇLERLE ULAŞACAĞIZ”

Proje tanıtım toplantısına, projeyi anlatan bir video gösterimi ile başlanırken proje hakkında ön bilgi veren İnsan ve Medeniyet Hareketi Samsun Şube Başkanı Şuayip Sevgi; “Gençlere Değer Projemiz ile amacımız Samsun’daki ilkokul, ortaokul ve lisedeki yaklaşık 1000 gencimize ulaşarak onların kalplerine girebilmek, yüreklerine milli ve manevi değerlerimizi nakşedebilmektir. Bu hedefle başladığımız projemizde çeşitli etkinlikler, yarışmalar, geleneksel okçuluk sporları gibi faaliyetlerle gençlerimizle birlikte vakit geçireceğimiz geziler yaparak gençlerimizi ödüllendireceğiz. Bu tür faaliyetler gençlerimizin elinden tutmak ve onları başıboş bırakmamak hepimizin asli görevidir. Bu düşüncelerle çıktığımız yolda gerçekleştireceğimiz projemizin hayırlı olmasını dilerim.” diye konuştu.

Program sonunda, İnsan ve Medeniyet Hareketi Samsun Şubesi tarafında akademisyenlere teşekkür plaketi verildi. Plaket takdiminin ardından genç öğrencilere gönüllü olarak değerler eğitimi verecek 30 öğretmene de katılım belgeleri takdim edildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.