GENÇLER SEÇİMİN ODAK NOKTASI

GENÇLER SEÇİMİN ODAK NOKTASI
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, ''Gençler seçimin odak noktası'' dedi.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, seçim çalışmaları kapsamında Samsunlu genç işadamları ve iş kadınlarıyla biraraya geldi. Saray Restorant'ta gerçekleşen buluşmada Çiğdem Karaaslan, işadamlarıyla sohbet ederek, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
SAMSUN İÇİN PROJELER HAZIR 
Samsun'un çok önemli bir şehir ve Türkiye açısından çok önemli potansiyellere sahip olduğunu belirten Karaaslan, ''Bu şehrin geleceğinde söz sahibi olacak genç iş adamlarıyla bir arada olmaktan mutluluk duydum. AK Parti iktidarlarında Samsun'a güzel hizmetler yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Bundan sonra da hem yerel yönetimler olarak hem de merkezi hükümet olarak planlanan çok güzel projelerimiz var'' dedi.
TEK BAŞINA İKTİDARA İHTİYAÇ VAR
Çiğdem Karaaslan Türkiye açısından çok önemli bir seçimin arefesinde olduklarını belirterek, ''AK Parti olarak milletimize karşı sorumluyuz. Bunun için tek başına iktidar olmak istiyoruz'' dedi.
GENÇLERE GÜVENİYORUM
''Ülkenin geleceği olan ve geleceğine yön verecek olan gençlerimiz, bugün için de çok önemli'' diyen Karaaslan, ''Benim genel başkan yardımcılığı görevine gelmem Samsun'a verilen önemin göstergesidir. Öte yandan gençlik kollarından yetişerek, genel başkan yardımcılığına görevine getirilmem hem gençlere hem de kadınlara bir mesajdır. Seçim beyannamemizde gençlerle ilgili açıklanan konular ise partimizin gençlere verdiği önemi bir kez daha ortaya koydu. Gençler seçimin odak noktası. Gençlere sonsuz güveniyorum'' diye konuştu.
Karaaslan konuşmasının ardından genç işadamlarının sorularını yanıtladı. Toplantıya AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi İsmail Hut ile AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe de katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.