"GAYRET GÖSTEREN BİR KARDEŞİNİZİM"

"GAYRET GÖSTEREN BİR KARDEŞİNİZİM"
Kısa adı ASFED olan Ankara Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Osman Yılmaz, AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı müracaatını yaptı.

Osman Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanlığında yaptığı basın açıklamasında “Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda birlik ve beraberlik içerisinde saflarımızı daha da sıklaştırarak, tüm paydaşlarımız ile sahada "Samsun İçin Yarın Değil, Bugün Diyeceğiz. Kazanan Samsun olacak" diye konuştu.

manset-2-029.jpeg

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Osman Yılmaz şöyle devam etti; “Samsun'un Çarşamba ilçesinde doğmuş, çocuk denecek yaşlarda Ankara'nın yolunu tutmuş, çok çalışmış, çabalamış ve tüm Samsunlu bürokrat, iş insanı, öğrenci, genci yaşlısı, tüm Samsunlulara Ankara'da gurbette hertürlü desteği vermek ve onlara yalnız olmadığını hissettirmek adına uzun yıllardır sivil toplum kuruluşlarında liderlik yapan ve kuşkusuz her kesimden Samsunlunun sesi olmaya gayret gösteren bir kardeşinizim. Geldiğimiz nokta itibariyle; bu güzel güzide şehrimizin tarımda, ticarette, sanayide, sporda, turizmde, eğitimde ve hülasa tüm alanlardaki potansiyelini ön plana çıkararak; Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde ve liderliğinde 'Türkiye Yüzyılı' mottosuyla Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız 14 Mayıs 2023 seçimlerinde AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adaylığı başvurumuzu yaptığımızı tüm hemşehrilerimize, sizlere ve kamuoyuna duyurmaktan gurur duyuyorum."

manset-7-006.jpeg

SAMSUN İÇİN YARIN DEĞİL, BUGÜN DİYECEĞİZ
Aralarına nifakın girmeyeceğini vurgulayan Yılmaz, "Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda Cumhur İttifakı'nın tüm paydaşları ile bütünleşerek, birlik ve beraberlik içerisinde saflarımızı daha da sıklaştırarak aramıza hiç bir nifakın girmesine izin vermeyeceğiz. Aday olalım olmayalım, tüm paydaşlarımız ile sahada "Samsun İçin Yarın Değil, Bugün Diyeceğiz" ve Cumhur İttifakı'mızı, AK Partimizi ve Cumhurbaşkanımızın bu seçimden zaferle çıkması için elimizi değil, vücudumuzu taşın altına koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerini kullandı.

manset-8-003.jpeg

KAZANAN SAMSUN GENÇLİĞİ OLACAK
14 Mayıs'ta da yine milletin teveccühü ile kazananın AK Parti olacağını belirten Yılmaz, "20 yıldır Cumhurbaşkanımızın liderliğinde kimse kaybetmedi, İnşallah 14 Mayıs'ta da yine milletimizin teveccühü ile kazanan AK Parti olacak, Cumhur İttifakı olacak, kazanan 85 milyon milletimiz olacak, 'Kazanan Türkiye' olacak, kazanan Samsun olacak, kazanan Samsun gençliği olacak, kazanan Samsun kadını olacak, kazanan tek yürek olan 'Güçlü Türkiye' olacak. Asrın felaketini yaşadığımız bir dönemden geçiyoruz. Bu felaketlerde bizler de "Ne kadar yara sarabiliriz, ne kadar afedzedeye dokunabiliriz" noktasında devletimiz ile birlikte koordineli bir şekilde çalışmalarda yer aldık, yer almaya devam edeceğiz. Hep birlikte yaraları saracağız Allah'ın izniyle. Rabbim böyle felaketler bir daha göstermesin, acılar yaşatmasın. Biliyorsunuz ki; Samsunspor bizim sol yanımız, duygusal tarafımızdır. Dün olduğu gibi bugün de yarın da Samsunspor'umuzun yanında olacağız, hiç şüpheniz olmasın. İnşallah bu sene o sene olacak, uzun yıllardır hasretini çektiğimiz hak ettiğimiz Süper Lig'e çıkacak ve tüm şehir ortak sevdamızın şampiyonluk sevincini birlikte yaşayacağız. Çıkmış olduğumuz bu yolda Rabbim bizleri utandırmasın, hayırlı ve mübarek eylesin." Toplantıya Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Hasan Kaya Aşcı, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu (SAMDEF) Başkanı Savaş Otruş, Sakarya Samsunlular Derneği Başkanı Adnan Pala, ASFED Samsun İl Başkanı Fatih Pişkin, İstanbul, Ankara, Samsun, Sakarya, Kocaeli, Bursa ve toplam 22 şehirde SAMKON'a bağlı federasyon ve derneklerin başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.