Fiyatlar Gittikçe Düşecek

Fiyatlar Gittikçe Düşecek
Av yasağının kalkmasının ardından Samsun'daki balıkçı tezgahları doldu. Balık fiyatlarında gün geçtikçe düşüş yaşanacağı bekleniyor.

1 Eylül tarihinde av yasağının sona ermesiyle balıkçılar 'Vira Bismillah' dedi. Samsunlu balıkçılar yakaladıkları balıklar ile tezgahları doldurdu. Palamut, Mezgit ve İstavrit türünün diğer türlerden daha fazla bulunduğu söyleniyor.

HAMSİ BOL OLACAK

Samsun'da Balıkçı dükkanı işleten Hüseyin Çakal, balık sezonunun bollukla açıldığını belirterek, "Bu sene ilk üç günlük izlenimimizde istavrit, mezgit ve palamut türü diğer balık türlerinden fazla çıktı. Gözlemlerimiz ile bu sene balığın fiyatının çok yükseklere çıkmayacağını düşünüyoruz. Balık ne kadar bol olursa fiyat o kadar düşer. İnşallah bu sene bol balık olacak ve biz balıkçıların da müşterilerimizin de yüzü gülecek." dedi. Fiyatların 15 Eylül tarihinde gırgırların av yasağının bitmesiyle daha da düşeceğini söyleyen Çakal, "Gırgırlar ava başladığında fiyatlar daha da düşecek. Müşterilerimizi kışın ucuz fiyatlı balıklar bekliyor. Bu sene Hamside de bolluk olacağını düşünüyoruz." dedi. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.