Fitne çıkarmaya çalışanlar var

Fitne çıkarmaya çalışanlar var
GENÇLİK ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Cumhurbaşkanımız ile Başbakanımız arasında bir takım farklı düşüncelerle fitneler çıkartmaya çalışanlar var.

Hiç boşuna uğraşmayın avucunuzu yalarsınız" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ile birlikte Samsun'da partisinin kongresine katıldı. Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda gerçekleşen kongrede çok sayıda partili yer aldı.

Kongrenin açılış bölümünde konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "11'inci Cumhurbaşkanı sayın Abdullah Gül ile o zamanki Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan arasında sürekli gazetelerde bir takım olumlsuzluklar çıkartılmaya çalışıldı. Ne oldu, el ele kol kola hizmete devam ettiler. Şimdi de Cumhurbaşkanımız ile Başbakanımız arasında bir takım farklı düşüncelerle fitneler çıkartmaya çalışanlar var. Hiç boşuna uğraşmayın avucunuzu yalarsınız. Bu kardeşlik, bu birlik ve beraberlik AK Parti'de bozulmaz. İçimize bazen tuzluklar girer. Ne yapalım. Onlar da buyursunlar. Kapı orada. Ayrıldılar gittiler zaten. Onlara da uğurlar olsun" dedi.

Bakan Kılıç, konuşmasına şöyle devam etti:

"7 Haziran'da yapılacak seçimlerde Türkiye'nin temel ihtiyacı olan yeni bir anayasanın yapılması için, yazılması için gerekli olan oyu almamız gerekiyor. Bunu vatandaşlarımıza iyi anlatmamız gerekiyor. Çünkü bu anayasayla Türkiye'nin önünü açmak zor. Hatta imkansız. 7 Haziran seçimlerinde bizim anayasayı değiştirebilmemiz için çoğunluğu almamız gerekiyor. Hep beraber alacağız inşallah. Hep beraber alacağız inşallah. Ve Türkiye'nin önünü açıp, Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında, Cumhuriyetimizin köklerinin atıldığı Samsun'da, Gazi Mustafa Kemal'in istiklal yürüyüşünü başlattığı bu meşale şehirden yeni anayasamızı yazacak çoğunluğun adımlarını atacağız. İşte o zaman Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında, 2053'te, 2071'deki hedeflerimize çok hızlı adımlarla ilerleyeceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.