ERKUT ÇİFTÇİ İDDİALI

ERKUT ÇİFTÇİ İDDİALI
İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Erkut Çiftçi Gazetemize ziyarette bulunarak Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bahadır'a projelerinden bahsetti.

Mütevazı kişiliğiyle millete dokunan, samimiyetiyle dikkatleri üzerine çeken ve İlkadım'ı karış karış gezen Erkut Çiftçi Samsunluların takdirini topluyor.  2014 Haziran ayından itibaren saha analizlerini yapıp, 2019 Mart ayında yapılacak olan Yerel Seçim için çalışmalarını başlatan Çiftçi, çok uzun bir süredir İlkadım ilçesinde, 61 mahallede bugüne kadar görülmemiş bir seçim çalışması yapıyor. 

ÖTEKİLEŞTİREN ZİHNİYETİN KARŞISINDAYIZ
Bu süre içinde gelinen noktada İlkadımlıların büyük beğeni ve desteğini kazanan Çiftçi, Halkın büyük teveccühünü kazanmasına rağmen durmak bilmiyor. Hedeflenen başarıda, görüşmedik, ikna etmedik, bir tek kişi dahi bırakmadan, herkese gideceklerini söyleyen Çiftçi; ''Halkı ile kucaklaşmayan, ötekileştiren, memleketini ve vatandaşını gözetmeyen, yandaşlarını zenginleştiren, ahbab çavuş ilişkisi ile belediyecilik hizmetleri veren, insana, Garip Gureba'ya yukarıdan bakan zihniyetin tamamen karşısındayız'' dedi. Ziyarette Çiftçi son olarak; 9 Kasım Cuma günü My House otel'de aday adaylığı ile ilgili bir basın toplantısı yapacaklarını belirterek gazetemiz çalışanlarını davet etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum