Erkan Malkoç AK Parti'den Aday Adayı

Erkan Malkoç AK Parti'den Aday Adayı
AK Parti 25. Dönem Samsun Milletvekil Aday Adayı Erkan Malkoç dün Samsun AK Parti il Başkanlığı Binası'nda düzenlediği basın toplantısında Samsun Milletvekilliği Aday Adaylığını açıkladı.

"GEÇMİŞİ OLMAYANIN GELECEĞİ DE OLAMAZ"

Geçmiş değerlerimize değer verilmesi gerektiğini vurgulayan Malkoç, "Geleceği inşa ederken mutlaka geçmişimizden ders almalıyız ve geçmişimizi hissetmek zorundayız. Geçmişi olmayanın geleceği de olamaz. Çünkü ağacın kökü kuruduğunda dlları da kurumaya başlar. Bu nedenle bu partinin ülkenin geleceğinin aydınlığında Yeni Türkiye diye çıktığımız bu kutlu yolda karanlıktan aydınlığa dedik" diye konuştu.

HEDEFE ULAŞACAĞIMIZA OLAN İNANCIM TAMDIR

Devleti yönetenler Milletin bağrından çıkan anadolu çocukları olmalıdır. Bu toprakları yönetenler bu topraklarda doğan ve yaşayanlar olmalıdır. Zaten bu denklem bozulduğunda Anadolu toprakları huzursuz olmuş savaşlar, göçler insanlarımıza dayanılmaz acılar yaşatmıştır. Biz millet olarak birdaha o günleri yaşamak istemiyoruz. Önce Allah'ın takdiri sonra büyüklerimizin teveccühü ve siz çok değerli dostlarımın, hemşerilerimin desteği ile bu hizmet yolunda hedefe ulaşacağımıza olan inancım tamdır" diyerek konuşmasını sonlandırdı.
Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.