Erdoğan: Neredesiniz tencere tavacılar?

Erdoğan: Neredesiniz tencere tavacılar?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Asırlık ağaçlar kesildi neredesiniz tencere tavacılar konuşun bakayım" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen ASKON 9. Olağan Genel Kurulu'nda konuşuyor. Gezi olaylarına değinen Erdoğan, "Kadıköy'den başlayıp Taksim Meydanı'na gelen zat, oradaki 12 ağacın yeri değiştirildi kesilmedi. Ama Yalova'daki ağaçlar kesildi. 250'yi aşkın ağaç kesildi. Ağaç değil mi? Neredesin sen, nerede çevreciler, nerede o Taksim'de yürüyenler. Asırlık ağaçlar kesildi, neredesiniz tencere tavacılar konuşun bakayım" dedi.

ANCAK VE ANCAK KASET VE ŞANTAJ BÖYLE BİRİNİ ÖYLE BİR PARTİNİN BAŞINDA TUTABİLİR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen ASKON 9. Olağan Genel Kurulu'nda konuşuyor
Erdoğan, "Defalarca söyledim Türkiye'de muhalefet partilerinin üzerinde, medyanın üzerinde çok ciddi şantaj baskısı var" dedi.
"Hiçkimse kusura bakmasın ben burada cevabını vermek zorundayım" diyen Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'da engellilerle bir araya geldiği toplantıda söylediği sözleri eleştirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ana muhalefet partisinin genel başkanı çıktı. Hafta içi adaba, edebe sığmayacak laflar konuştu. Bir engelli kardeşimiz "zihinsel engelli değil mi" diye soru soruyor. Onun da verdiği cevabı... cumhurbaşkanının zihinsel engelli olduğunu söylemek lütuftur gibi söylüyor, o akılsızdır diyor. Bunu söyleyen kim, ana muhalefetin başı. Böyle bir siyasetçi olur mu? Engelli kardeşlerimizle yapılan bir toplantıda bunları söylüyor. Ancak ve ancak kaset ve şantaj böyle birini öyle bir partinin başında tutabilir" diye konuştu. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.