En güzel tişörtü yaptı ödülü aldı

En güzel tişörtü yaptı ödülü aldı
Adana Özel Burç Vural Okulları'nda 'her aya bir aktivite' sloganı kapsamında düzenlenen etkinlikler öğrencilerin büyük ilgisini çekiyor.

Okulun İngilizce departmanı tarafından hazırlanan program kapsamında öğrenciler arasında tişört tasarım yarışması düzenlendi. Öğrenciler tarafından büyük ilgi gören yarışmada kıyasıya rekabet yaşanırken jüri üyeleri birinciyi seçmekte zorlandı.
Öğrenciler tarafından hazırlanan tişörtler okul yönetimi tarafından oluşturulan jüri üyeleri tarafından büyük bir titizlikle incelendi. 9/A fen sınıfı öğrencisi Selim Orhan Bursa yarışmanın birincisi oldu. Hazırladığı tişörtle arkadaşlarını geride bırakan Selim Orhan Bursa okul yönetim tarafından ödüllendirildi.

Yarışma hakkında bilgi veren Burç Vural Lisesi Müdürü Abdullah Akça, sosyal aktivitelerle öğrencilerin daha verimli olmasını sağladıklarını kaydetti. Bu tür sosyal aktivitelerle öğrencilerin hayal güçlerini ve üretkenliklerini ön plana çıkarmaya çalıştıklarını kaydeden Akça, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı sadece okul dersleri ile eğitmiyoruz. Aynı zamanda öğretmenlerimizin nezaretinde yapmış olduğumuz sosyal faaliyetlerle de eğitimlerini destekliyoruz. Bu tür etkinlikler beyin ve fizik gelişimi için çok önemli." dedi. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.