EN COŞKULU BAYRAM MERKEZDE

EN COŞKULU BAYRAM MERKEZDE
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızın 95. Yılı Bulvar AVM Meydan Alanında Askeri Bando Konseri ve Pera Sanat Akademi Tango Gösterisi ile renkli kutlamalara sahne oldu.

Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezi, Sahra Sıhhiye Okulu Eğitim Merkez Komutanlığı Bölge Bandosu ve Pera Sanat Akademi işbirliği ile Samsunlulara coşkulu bir bayram programı ile kutladı.

Program; Pera Sanat Akademi tango eğitmenlerinin gerçekleştirdiği dans gösterisi ile başladı. Eğitmenler, saat 15:00 itibariyle “Tres Esquinas” ve “Desde El Alma” şarkılarının eşlik ettiği tango performanslarını sergilediler.

Sonrasında ise Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı Bölge Bandosu Üsteğmen Cihan DEMİRBAŞ şefliğinde 23 kişiden oluşan ekipleri ile günün anlam ve önemine ilişkin olarak içerisinde milli marşların da yer aldığı Biz Atatürk Gençleriyiz Marşı, İzmir Marşı, İleri Marşı, Hoş Gelişler Ola, Çarşambayı Sel Aldı, İzmir’in Kavakları, Gibi Gibi, Valslerle Türk Sanat Müziği, Memleketim, Hayat Bayram Olsa, Sevdan Olmasa , Karadenizden bir Demet (potpori) ve 10. Yıl Marşından oluşan repertuarları  ile sahne aldılar. Konser  büyük kitlelerce izlendi ve büyük beğeni topladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.