Emre attı beraberlik geldi

Emre attı beraberlik geldi
Son haftalardaki form grafiği ile kırmızı-beyazlı taraftarlardan alkış toplayan Emre Kılınç, attığı gol ile Yılport Samsunspor'a beraberliği getirdi.

Sezon başında Yılport Samsunspor'un Galatasaray'dan kadrosuna kattığı Emre Kılınç, forma giydiği ilk 13 maçta beklenen performansı bir türlü ortaya koyamayarak eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Deneyimli oyuncu için sosyal medyada ise 'bal yapmayan arı' yorumları yapılmıştı. Yılport Samsunspor'un Trendyol Süper Lig'de oynadığı son maçlarda ise skor katkısı sunarak form grafiğini yukarı çeken Kılınç, kırmızı-beyazlı taraftarlardan övgüler aldı.

emre.jpg

4 gol 4 asist
Yılport Samsunspor'un Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Yukatel Adana Demirspor'u 3-2 mağlup ederek ilk deplasman galibiyetini aldığı maçta Carlo Holse ve Marius Mouandilmadji'ye yaptığı asistlerle maçın gizli kahramanı olan 29 yaşındaki oyuncu daha sonra Kasımpaşa maçında 1 gol 1 asist, Tümosan Konyaspor maçında 1 asist, Fenerbahçe ve İstanbulspor maçlarında ise 1'er gol kaydetti. Beşiktaş deplasmanında ise takımına 68. dakikada beraberlik golünü getiren deneyimli oyuncu, bu sezonki skor katkısını 4 gol 4 asiste çıkarmış oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.