Eğitimciler, Aktif-Sen'in programında bir araya geldi

Eğitimciler, Aktif-Sen'in programında bir araya geldi
Konya'nın Akşehir ilçesinde görev yapan öğretmenler, Aktif Eğitimciler Sendikası Akşehir Temsilciliği'nin (Aktif-Sen) hazırladığı programda bir araya geldi.

Güvendik Restorant'ta yapılan programa Aktif-Sen Genel Başkan Yardımcıları Selim Biçer, Hayati Durmuş, Akşehir Temsilcisi Hasan Hüseyin Çevik ve çok sayıda öğretmen katıldı. Pasta kesilmesiyle başlayan program konuşmalarla devam etti.

Aktif-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hayati Durmuş, son zamanlarda öğretmenlerin karşılaştığı problemleri dile getirdi. Öğretmenliğin çok ulvi bir meslek olduğuna değinen Durmuş, böyle güzel bir mesleği yaparken bir takım sorunlarla da karşılaştıklarını belirtti. Durmuş, "Mesela mesleki itibar erozyonu, okul güvenliği, özlük hakları, hukuksuz uygulamalar gibi sorunlarımız mevcut. Sınırları iyi çizilmemiş, iyi planlanmamış, karmaşaya açık olabileceğini düşündüğümüz bir rotasyon ile karşı karşıyayız. Aktif-Sen olarak bunun gibi problemlere çözüm üretmek için varız. Sizleri de bizlere sahip çıkmaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Aktif-Sen Akşehir Temsilcisi Hasan Hüseyin Çevik, toplantıya katılan eğitimcilere teşekkür etti. Eğitimcilerin kâinatta en değerli varlık olan insanı yetiştirmek adına ömürlerini harcadığını kaydeden Çevik, "Sizlere ne yapılırsa yapılsın emeğinizin karşılığını vermiş olamayız. Yapmış olduğumuz bu etkinliği size bir teşekkür olarak kabul buyurun." şeklinde konuştu.

Program, canlı müzik dinletisiyle son buldu. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.