EĞİTİM ÇALIŞMALARI ÜZERİNE İSTİŞARE

EĞİTİM ÇALIŞMALARI ÜZERİNE İSTİŞARE
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ve Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer'i makamında ziyaret ederek eğitim alanındaki çalışmalar üzerinde istişarelerde bulundular.

AK Parti Samsun Milletvekili ve TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabiî Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyesi Fuat Köktaş ve Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer'i makamında ziyaret ederek ilimizde eğitim alanında devam eden ve planlanan yatırım ve projeler üzerinde görüşmelerde bulundular.
2023 yılı Merkezi yönetim bütçesinden en büyük payı yine eğitime ayrıldığını ifade eden Milletvekili Köktaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Samsun Valimiz Doç. Dr. Zülkif Dağlı ile birlikte Millî Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer beyi makamında ziyaret ederek ilimizde eğitim alanında devam eden ve planlanan yatırımlarla ilgili görüşmelerde bulunduk. Ziyarette mesleki eğitim-istihdam ilişkisinin güçlendirilmesi amacıyla ilimizde hayata geçirilen Samsun Nitelikli İstihdam ve Strateji Geliştirme Merkezi (NİSGEM) Projesi ile ilgili Sayın Bakanımıza bilgiler vererek Köy Yaşam Merkezleri ve Mesleki Eğitim Merkezlerinde yürütülen çalışmalar hakkında da istişarelerde bulunduk. Değerli Bakanımıza göstermiş oldukları sıcak misafirperverliği ve desteklerinden ötürü teşekkür ederiz." sözlerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.