E-Defter Semineri

E-Defter Semineri
Üstün Bilgisayar’dan E-Defter Semineri

Üstün Bilgisayar, Samsun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası toplantı salonunda E-Defter eğitim semineri verdi. Seminere çok sayıda Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir ve E-Defter Kapsamına giren firmaların muhasebe departmanı personelleri katıldı.

Uygulamayı 2016 yılında ilk defa kullanmaya başlayacak mükelleflerin  Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirleri ve muhasebe departmanı personellerine bilgi veren Üstün, "Bu seminer özellikle uygulamayı ilk defa kullanacak olan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler ile firmaların muhasebe departmanındaki personeller için çok faydalı oldu. Uygulama hakkında kullanıcılarımızın kafasında olan soru işaretlerini ortadan kaldırmak adına verilen bu seminerinde katılımcılar içinde başarılı geçtiğini gözlemliyorum" dedi. 

Samsun ve bölgesinde en fazla E-Defter müşterisine sahip firma konumunda olduklarını ifade eden Üstün Bilgisayar sahibi Muhammet Üstün, "Samsun ilinde ve hatta bölgesinde yaklaşık 300 firmanın E-Defter danışmanlığını yapıyoruz. 2015 yılında uygulamaya başlanan bu program hakkında edindiğimiz bilgi ve tecrübeyi bu yıl ilk defa kullanmaya başlayacak olan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler ve muhasebe departmanı personellerine aktarmayı hedefledik. Önceliğimiz her zaman müşteri memnuniyeti olmalıdır. Bu uygulamayı kullanacak olan tüm personelin her zaman yanlarında olacağımızı da ifade etmek istiyorum" diye konuşu. 

Aynı zamanda eğitime eğitmen olarak Üstün Bilgisayar Firma sahibi Muhammet Üstün ve Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Gürel Çalışır'da katıldı.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.