‘Durmaksızın çalışıyoruz’

‘Durmaksızın çalışıyoruz’
Kabadüz Mahallesinde gerçekleştirilen çalışmaları inceleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Öncelikli sorunlarının tespiti, tespit edilen sorunların da en sıra sürede çözülmesi için durmaksızın çalışıyoruz” dedi.

Köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yerleşim merkezlerine yönelik kapsamlı bir çalışma programı uygulayan Atakum Belediyesi, Kabadüz Mahallesinin öncelikli eksiklerinin giderilmesi için düğmeye bastı.

'DURMAKSIZIN ÇALIŞIYORUZ'
Kabadüz Mahallesi'nde gerçekleştirilen çalışmaları inceleyen ve mahalle sakinleriyle sohbet eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Yapılan düzenlemelerin ardından daha önce köy statüsünde olan ancak artık mahalle statüsüne geçen yerleşim merkezlerimiz var. Bu mahallelerimizin öncelikli sorunlarının tespiti, tespit edilen sorunların da en sıra sürede çözülmesi için durmaksızın çalışıyoruz. Buradan hareketle köy konağı ve Merkez Camii'nin çevre düzenlemeleri hızla yapılmıştır. Yine Kabadüz Mahallesi Üçyol Camii İstinat duvarı ve çevre düzenlemeleri devam ediyor. Üçyol Camii lojman yapımı da belediyemizin katkılarıyla devam eden diğer bir çalışmadır” diye konuştu.

'TAŞÇI MAHCUP ETMEDİ'
Atakum Belediyesi ekiplerinin mahallelerini şantiye alanına çevirdiğini söyleyen AK Parti Kabadüz Mahalle Temsilcisi Recep Yalnız, “Seçimlerden önce mahalle halkımıza, AK Parti'nin kazanması halinde hizmete doyacağımızı anlatmıştık. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı da bu bağlamda bizleri mahcup etmedi. Hızlı şekilde öncelikli eksiklerimiz gideriliyor. Köy Konağı, Merkez Camii ve Üçyol Cami'ne yönelik çalışmalar gerçekleştiriliyor. Ayrıca Köy Konağında bulunan misafir yemekhanesi için de düzenleme çalışmaları belediye tarafından yapımına başlandı. Başkan Taşçı'ya teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.