DURDURANA AŞK OLSUN!

DURDURANA AŞK OLSUN!
Geçen sezon Samsunspor adına en skorer oyuncu olan Bahattin Köse, bu sene de gollerini sıralamaya devam ediyor. Tecrübeli golcü, görev aldığı her maçta skora katkı sağlıyor.

2018-2019 sezonunda Yılport Samsunspor formasıyla attığı 14 golle takımını hücumda sırtlayan Bahattin Köse yeni sezonda da gollerini sürdürüyor. Pazar akşamı deplasmanda oynanan Afjet Afyonspor mücadelesinde kaleci Mehmet Doğan’ı çalımlayarak filelere bıraktığı golle bu sezon attığı gol sayısını 4'e yükselten başarılı oyuncu, kırmızı-beyazlı taraftarlar ve teknik heyetin yüzünü güldürmeye devam etti.

wedij-6-001.JPG

4 MAÇ 4 GOL
Sezonun açılış maçında Gümüşhanespor deplasmanında forma giymeyen Bahattin Köse, 19 Mayıs Stadyumu'nda 18.000 kişiyle 2019-2020 sezonunu açıldığı ilk iç saha maçı olan Pendikspor mücadelesinde sezonun kendisi adına ilk golünü kaydetmişti. Deplasmanda iki puan bırakılan Başkent Akademi Futbol Kulübü maçında da golünü atan Köse, galibiyet için elinden geleni yaptı. Yılport Samsunspor adeta gövde gösterisi yaptığı Tarsus İdman Yurdu maçında da sahne alan deneyimli oyuncu skora bir gollük katkı sağladı. Son olarak pazar akşamı oynanan Afjet Afyonspor mücadelesinde takipçiliğini konuşturan Köse, kırmızı-beyazlılara galibiyeti getirdi. Bu sezonda dördüncü golünü kaydeden Köse, ligde görev aldığı 4 maçta da fileleri havalandırarak adeta 'Bu takımın as forveti benim' mesajı verdi.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.