Dünyanın en büyük panel radyatör tesisi olacak!

Dünyanın en büyük panel radyatör tesisi olacak!
İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi Ideal Steal Group'un (ISG) Türkiye'deki iştiraki olarak faaliyet gösteren Termo Teknik'in Çorlu'daki fabrikası..

2015 yılındaki yatırımlarla dünyanın en büyük panel radyatör üretim tesisi olacak.
Avrupa'daki panel radyatörlerin yüzde 10'unu üreten Termo Teknik fabrikasındaki üretim bandı sayısı, yeni yatırmla 5'ten 7'ye ve yıllık üretim kapasitesi de 4.5 milyon metreden, 7 milyon metreye çıkacak.

Termo Teknik Yurtiçi Satış ve Pazarlama Koordinatörü Erol Porsemay, panel radyatör üretim ve satışına ek olarak, ISG'nin İngiltere'de Ideal Heating fabrikasında üretilen Yoğuşmalı Kombi LOGIC ve yoğuşmalı Kazan EVOMAX için Türkiye'de satış ve servis desteği vermeye başladıklarını söyledi ve ekledi:

"Geçtiğimiz dört yılda panel radyatörde yüzde 420, kombide ise yüzde 480 büyüme kaydettik. Ürün bazında büyümenin yanı sıra, özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yaptığımız atılım ile yaygın ve tüm Türkiye'ye hitap edebilen bir bayi yapısı oluşturduk. Özellikle bu bölgelerde yakaladığımız büyüme; diğer bölgelerdeki atılımın desteği ile bayi sayımızda yüzde 90'a varan bir artış sağlandı."

İngiltere merkezli ısı sistemleri devi ISG'ye 1999 yılında katılan Termo Teknik'in fabrikasına bugüne kadar 100 milyon doları aşkın yatırım yapıldı. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.