Dr. Metin KURUOĞLU Yoğun Tempoda Devam Ediyor.

Dr. Metin KURUOĞLU Yoğun Tempoda Devam Ediyor.
Samsun AK Parti Milletvekili Aday Adayı Dr. Metin KURUOĞLU Samsun Ziraat Odası ve Muhtarlar Dernek Başkanı Hasan Tütüncü'yü oda yetkilileri ve muhtarlar eşliğinde ziyaret etti ...

Samsun için yapılacak hizmetlerin önemini vurgulayan Dr. Metin Kuruoğlu 'Samsun en iyi hizmeti hak ediyor   sunmak için sonuna kadar birlikte çalışacağız.  Samsun bölge ve ülkemiz açısından çok önemli 2 büyük ovaya sahip. Bu iki ovayı en verimli şekilde kullanma  için yeni projeler ve buna bağlı olarak yeni yatırımlar gerçekleştirmemiz lazım. Samsun tarım açısından verimli bir şehir. Ama geçmiş yıllarda olduğu gibi bazı felaketlerle karşılaşmış ve ürünler zarar görmüştür. Bu zararları minimize edecek önlemleri birlikte düşünüp hayata geçirmek için sonuna kadar sizinle olacağım. Tarımsal alanlarımızı en verimli kullanmak, en kaliteli ürünü üretmek, Türkiye ve dünyada Samsun'umuzu marka haline getirmek sonuna kadar yanınızda olacağım ' dedi. 

 

SAMSUN ODAK NOKTA

Samsun’nun; demiryolu, karayolu, havayolu ve deniz yolu gibi imkanlara sahip olmasından dolayı odak nokta olduğunu belirten Dr. Metin KURUOĞLU ,'' elimizde var olan bu imkanları sonuna kadar kullanmalıyız. Yerel yöneticiler, STK' lar ve siyasi irade birlik olup sorunlarımız çözmek, yeni yatırımlar yapmak ve yaptırmak için sonuna kadar çabalayacağız. Köylerimizden şu an şehirlere göçler olmakta. Köylerimizle alakalı yeni üretim olanakları ve  yeni ürünlerle ilgili çalışmalar yaparak göçü durdurma ve kaliteli ve bilinçli üretimin yolunu açmalıyız. Elimizdeki mevcut imaları daha da zorlayarak yapacağımız çalışmalar sonrası Samsun haketttiği yere gelmeye başlayacak, işsizlik azalacak ve yaşam standardı yükselecektir '' dedi.

 Samsun Ziraat Odası Başkanı Hasan TÜTÜNCÜ'ye ve eşlik eden yönetim kurulu üyelerine samimi sohbetlerinden dolayı teşekkür eden Dr. Metin KURUOĞLU buradan ayrılarak Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Rıza Zengin ve ekibi ziyaret etti.

 

SİZLER GİZLİ KAHRAMANLARSINIZ

Dr. Metin KURUOĞLU buradan ayrılarak Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Rıza Zengin ve ekibi ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan DR. KURUOĞLU '' İtfaiyeciler olarak yaptığınız hizmetin farkındayız. Halkımız için tehlikeye gözünü bile kırpmadan giren bu gizli kahraman ekibe canı gönülden teşekkür ediyorum.  Sizlerin daha iyi hizmet verebilmesi için bizlerde elimizden geldiğince sizlere destek olacağız'' dedi. Daire başkanı Rıza ZENGİN ve ekibi ile sohbet eden DR. KURUOĞLU, ilgilerinden dolayı teşekkür ederek diğer programlarına katılmak için İtfaiye Daire Başkanlığı'ndan ayrıldı.

 

 MUHTARLARIMIZLA EL ELE VERECEĞİZ

Buradan Anadolu Mahallesi muhtarı Şerif YAVŞAN ve Hastane başı mahalle sakinleri ve esnafı ziyaret eden Dr. Metin Kuruoğlu sevgi ile karşılandı. Mahalle Muhtarı, esnaf ve mahalle sakinleri ile sohbet eden Dr. KURUOĞLU '' Bizler, sadece halka hizmet için bu yola çıktık. İnandığımız davamızın yolundan sapmadan, bütün saptırma gayretlerine karşı dik durarak, halkımız huzuru ve refahı için gece gündüz demeden hep birlikte çalışacağız. Çünkü biliyoruz ki bügun sizlerle birlikte yapacağımız her çalışma, şehrimizi bir adım daha ileri atacak.  Ve sürekli yenilen Samsun, çocuklarımız ve torunlarımızın bizlerin yaşına geldiğinde yer yönüyle gelişmiş, huzurlu ve refah seviyesi yüksek bir şehir olacaktır. Bu çalışmalar içinde muhtarlarımız yeri çok büyük. Onlar sayesinde halkımızın sorunlarını bilip, buna yönelik çözümler üreteceğiz. AK Parti'mizin koyduğu hedeflere ilerleyen bu yolda yer almak ve söz sahibi olmak için desteğinize talibiz'' dedi. Anadolu Mahallesi Muhtarı Şerif YAVŞAN, esnaf ve mahalle sakinlerinin sorunları ve önerilerini dinleyen Dr. KURUOĞLU, gözterdikleri ilgi nedeni ile teşekkür ederek Anadolu Mahallesi'nden ayrıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.