DOLU DOLU BİR SÖMESTİR PROGRAMI BULVAR AVM’DE BAŞLIYOR..!

DOLU DOLU BİR SÖMESTİR PROGRAMI BULVAR AVM’DE BAŞLIYOR..!
Sömestir Boyunca Gerçekleşecek Olan, Çocuklara Özel Birbirinden Keyifli Etkinlikler Bulvar AVM’den Çocuklara Hediye.. Yüzlerce Çocuk Gibi Sen de ‘Bi Bulvar Yap’ Harika Eğlencelerde Yerini Kap.!

Bu sömestirde de eğlence dünyasının kapıları Bulvar AVM’de açılacak. Çocuklar, sömestir boyunca her hafta sonu yepyeni tiyatro oyunları ile bambaşka dünyaları keşfederken, Zero Gravity deneyimi ile yerçekimine meydan okuyabilecekler.

“Tiyatro Küçükeller ile Çocuk Tiyatroları”

Sömestir boyunca her hafta sonu Tiyatro Küçük Eller’in “Sirke Giden Tren”, “Koş Koş Hazine Peşinde”, ve ”Cecünün Yer Cüceleri” adlı müzikli tiyatro oyunları Bulvar AVM Kültür Salonu’nda ücretsiz olarak sahnelenecek.

İki sirk palyaçosunun birbirlerine üstünlük kurma çabasını ve sonunda hoşgörünün kazanmasını anlatan ‘’Sirke Giden Tren’’;  sandık içerisinde ki hazinenin peşinde koşarken gerçek hazinenin arkadaşlık olduğunun farkettiren ’’Koş Koş Hazine Peşinde’’  ve son olarak dünyayı yaşanmaz hale getirenlere karşı birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu  anlatan ‘’Cecü’nün Yer Cüceleri’’  hem güldürecek hem de çocuklara faydalı mesajlar vererek onlara  hayal dünyalarının kapılarını açacak.

Oyunlar 15:00 ve 17:00 saatlerinde iki seans olarak sahnelenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.