DOĞALGAZ SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

DOĞALGAZ SORUNU ÇÖZÜLÜYOR
Kutlukent Bölgesinin doğalgaz sorunu çözülüyor

Başkan Togar, Tekkeköy Kutlukent mevkiinde doğalgaz olmayan bazı mahallelerinin doğalgaza kavuşturulması için çalışma başlattı. 

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Kutlukent bölgesinde doğalgaz talebi bulunan yerlere doğalgaz arzının sağlanması konusunda Saklı Bahçe Sosyal Tesislerinde Samgaz Genel Müdürü Yılmaz Kolsan, Başkan Yardımcıları, konuyla ilgili birim müdürleri ve bölge muhtarlarıyla bir araya gelerek konuyu masaya yatırdı.

Kutlukent bölgesindeki bazı mahallelerin doğalgaza kavuşturulması konusunda kapsamlı çalışmalar sürdürdüklerini ifade eden Başkan Togar, “İlçemiz Kutlukent mevkiinde doğalgaz olmayan bazı mahallelerimize doğalgaz verilmesi ve vatandaşlarımızın talebi olan evlerinde doğalgaz kullanabilmesi için gerekli çalışmalara hız verdik. Samgaz Genel Müdürü Yılmaz Kolsan ve Kutlukent bölgesi muhtarları ile Saklı Bahçe Sosyal Tesislerinde bir araya gelerek konuyu masaya yatırdık. Bölgedeki vatandaşlarımızın mahallelerine doğalgaz hattı çekilmesi ve evlerine doğalgaz verilmesi konusundaki talepleri günden güne artmaya başladı. Özellikle bölgede yeni yapılan binalarda aynı talebi iletiyorlar. Bizlerde bölgenin belli mahallelerinin doğalgaz sorununu çözmek amacıyla Samgaz Genel Müdürü Yılmaz Kolsan, başkan yardımcılarımız, konuyla ilgili birim müdürlerimiz ve Kutlukent bölgesi muhtarları ile bir araya geldik. Doğalgaz arzının sağlanması ve talep olan mahallelere doğalgaz hattının hızlı bir şekilde ulaştırılması konularında çözüm önerileri ortaya koyarak, fikir alış verişinde bulunduk. Herkes konunun çözülmesi noktasında elini taşın altına koymaya hazır olduğunu ifade etti. Özellikle Samgaz Genel Müdürü Yılmaz Kolsan’a bölgenin doğalgaza kavuşturulması konusundaki hassasiyetinden dolayı ilçem ve şahsın adına teşekkür ediyorum. En kısa zamanda koordineli bir şekilde hareket ederek Kutlukent mevkiindeki bazı mahallelerimizi doğalgaz ile buluşturacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.