''Daha çok çalışarak bugünleri atlatacağız''

''Daha çok çalışarak bugünleri atlatacağız''
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) bünyesindeki Genç MÜSİAD Samsun Şubesinin yönetimi Denge Gazetesini ziyaret etti.

Denge Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanlığında gerçekleşen ziyarette Genç MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Ersin Canikli, Yönetim kurulu üyelerinden teşkilat başkanı Ali Fuat Koç ve basın yayın sorumlusu Alper Canikli derneklerinin çalışma faaliyetlerini ve hayata geçirdikleri sosyal sorumluluk projelerini Denge Gazetesi Yönetim kurulu başkanı Adnan Bahadır ile paylaştılar. Yeni bir yönetim oluşturduklarını her sivil toplum kuruluşunun yapması gerektiği gibi şehrimizdeki boşlukları görüp Samsunumuza yararlı olmak ve üniversitede daha fazla aktif olmayı istediklerini belirttiler. 

''Zor Zamanda Konuşmak''
Genç MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Ersin Canikli konuşmasında şunları kaydetti; ''Şuanda yatırımlar azaldı, kimse yatırım yapmıyor. Dolar kurundan dolayı olumsuz etkilenen çok insan oluyor. Samsunumuza neler yapabiliriz diye çok düşünüyoruz.Yeni çalışmalarımız projelerimiz mevcut. Önemli olan zor zamanda konuşmak, zor zamanda yatırım yapmaktır. Daha fazla işin içinde olmak daha etkin olmak istiyoruz. Bu durum geçici, elbet toparlanacağız. Daha çok çalışarak karlı günde kar örtüsünü eritip çiçek açan kardelen misali bugünleri atlatacağız. ''
Mert Varıcı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.