"CUMHURİYETİN KAZANIMLARI ELDEN GİDİYOR"

"CUMHURİYETİN KAZANIMLARI ELDEN GİDİYOR"
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlkadım ilçe Başkanı Av. Arzu Sabuncu, mevcut siyasal iktidar döneminde Cumhuriyet kazanımlarının birer birer elden çıkarıldığını ve ülkenin sonunun kestirilemeyen bir karanlığa sürüklendiğini söyledi.

CHP İlkadım İlçe Başkanı Av. Arzu Sabuncu, Seçim Komisyonu ve milletvekili adayı Şaban Sevinç ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla buluşup CHP'nin seçim bildirgesini anlatmaya devam ediyor.

 

Sabuncu, vatandaş ve esnaf ile yaptığı sohbetlerde 1 Kasım’da yapılacak genel seçimlerin çok önemli olduğunu vurgulayarak "Türkiye’nin yüzünü yeniden çağdaş, uygar ve aydınlık dünyaya çevirmesi için tercihlerinizi doğru yapmalısınız. Cumhuriyet kazanımlarının birer birer elden çıkaran AKP iktidarından kurtulmak için bu fırsatı iyi değerlendirmelisiniz" dedi.

 

1 Kasım seçimlerinde Türkiye’nin mevcut siyasal iktidardan mutlaka kurtulması gerektiğini vurgulayan Sabuncu, "Aksi durumda ülkenin bir belirsizliğe ve kaos ortamına sürüklenmektedir. Yok edilmeye çalışılan Cumhuriyet kazanımlarının nasıl elden gittiğini bir hukukçu olarak çok net görüyor ve ülkem, vatandaşlarım adına kahroluyorum. 1 Kasım bir fırsat. Bir şey değişirse bakış açısı değişir. Ülke ve Samsun'un sıkıntılarının aşılması CHP iktidarı ile mümkün olacaktır. Saygıdeğer halkımızın bu bilinç ile sandığa gideceğini ümit ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.