Cumhuriyeti büyük bir çoşkuyla kutluyoruz

Cumhuriyeti büyük bir çoşkuyla kutluyoruz
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş yayınladığı mesajında şu sözlere yer verdi : "29 Ekim 1923 günü temelleri atılan Cumhuriyetimizin 92.yıldönümünü milletçe büyük bir onur, coşku ve heyecanla kutlamaktayız.

 İnanıyorum ki, içinde bulunduğumuz bu gururu Cumhuriyetimizin 92. yılında olduğu gibi çok daha güçlü bir şekilde 2023, 2053 ve 2071 yıllarında da aziz milletimiz ile birlikte yaşayacağız.
Cumhuriyet'imiz bugün her zamankinden daha kuvvetli, her zamankinden daha emin adımlarla hedeflerine doğru ilerlemektedir. Demokrasimiz Cumhuriyet'imizin kuruluş ruhuna, kuruluş felsefesine bağlı olarak gelişiyor, güçleniyor.
Milletimiz, Cumhuriyetimizin mimarı Gazi Mustafa Kemal ve aziz silah arkadaşlarıyla birlikte tarihte eşine ender rastlanacak bir mücadele vermiş, yurdumuzu işgalcilerden kurtarıp, bu toprakları tekrar vatanımız haline getirmişlerdir.
Bugün de bizlere düşen görev çağdaşlaşma yolunda atılan adımları daha da çoğaltmak ve milletimizin refahını arttırarak, ulusumuzu dünya ulusları içerisinde hak ettiği yere taşımaktır. 
Son 13 yıldır hükümetlerimiz bu yolda kararlı adımlar atmaktadır. Ülkemiz her geçen gün güven ve istikrar içerisinde kalkınmakta ve büyümektedir. 
Bugün gelişen demokrasiye bağlı olarak ekonomimiz, uluslararası itibarımız, millet olarak birbirimize olan bağlılığımız da güçleniyor. Hedefimiz bugün 92. yıl dönümünü kutladığımız Cumhuriyetimizi dünyanın önde gelen ülkeleri arasına yükseltmek, çok daha müreffeh bir hale getirmektir. 
Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, canlarını feda ederek bu vatanı bizlere miras bırakan tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle minnetle anıyor, aziz milletimizin Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum