CUMHURBAŞKANI'NI KARŞILADI

CUMHURBAŞKANI'NI KARŞILADI
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Rize'ye gitmek üzere Trabzon Havaalanına inen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karşıladı

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Rize'ye giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da bulunduğu bazı bakanlar ve Karadeniz bölgesi milletvekilleri ile birlikte Trabzon Havaalanında karşıladı. Karşılamaya AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ve AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel de katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bakanlar ve milletvekilleri ile kendisini karşılayan coşkulu kalabalığa seslendi.

Konya programı sonrasında 2 günlük Rize programı için Cumhurbaşkanlığı’na ait özel uçakla gece saat 23.25 sıralarında Trabzon’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da büyük bir sevgi seli ile karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın da aralarında bulunduğu Karadeniz bölgesi milletvekilleri ile coşku dolu kalabalığa seslendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.