Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Samsun’a Teşekkür

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Samsun’a Teşekkür
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’na katkılarından dolayı Samsun TSO adına Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’na teşekkür etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’nda Oda ve Borsa camiası tarafından toplanan yardım paralarının sembolik çekini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a taktim etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen kabule Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile birlikte kampanyaya en çok destek veren ve aralarında Samsun TSO’nun da bulunduğu 10 Oda başkanı da katıldı. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nun bulunduğu kabulde, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, TOBB tarafından demokrasi şehitleri için başlatılan 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası kapsamında toplanan 53 milyon 872 bin liralık sembolik çeki Cumhurbaşkanı Erdoğan’a takdim etti.

Bu onur Samsun’un
Ziyarette, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’na kampanyaya yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın övgüsüyle onur duyduklarını ifade eden Başkan Murzioğlu, 15 Temmuz silahlı darbe teşebbüsünde şehit olan vatandaşların aileleri ile gazilere yardım amacıyla Başbakan Binali Yıldırım tarafından yayınlanan genelgeyle başlatılan 15 Temmuz Dayanışma Kampanyasına destek veren herkese teşekkür etti. 15 Temmuz’da alçak FETÖ terör örgütü tarafından ülkenin birliğine ve dirliğine yönelik gerçekleştirilen darbe girişiminin Türk milletinin topyekun dik duruşuyla önlendiğini belirten Murzioğlu, “Milletimiz o gece bir kahramanlık destanı yazmıştır. Tarihe kara bir leke olarak geçen o gece ülkesi için verdikleri mücadele maalesef çok sayıda şehit ve gazi verdik. Sonrasında devletimizin önderliğinde şehit aileleri ve gazilerimiz için başlatılan kampanyaya biz de Oda olarak elimizden gelen katkıyı sağlamaya çalıştık. Samsunlu işadamlarımız ve hemşerilerimiz kampanyaya büyük bir duyarlılık göstererek bir kez daha milletinin, devletinin yanında olduğunu göstermiştir. Samsunlu işadamlarımız ve hemşerilerimizin gösterdiği duyarlılığa Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da bizzat teşekkür etmiştir. Kampanyaya destek vererek bizlere bu onuru yaşatan tüm Samsunlu işadamlarımıza ve hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.