ÇÖZÜM ODAKLI KONUŞUYORUZ"

ÇÖZÜM ODAKLI KONUŞUYORUZ"
CHP İlkadım İlçe Başkanı Arzu Sabuncu, partisinin seçim beyannamesini açıklamasının ardından yaptığı açıklamada...

"Yeni seçim beyannamemizle halka dokunuyor, çözüm odaklı-sonuç odaklı hedeflerden bahsediyoruz" dedi. 

Sabuncu, partisinin seçim beyannamesindeki vaatlerin tamamını vatandaşa anlatmak için hazır olduklarını söyledi.

CHP’nin seçim beyannamesinde yer alan vaatlerin halkın her kesiminin ihtiyaçları düşünülerek hazırlandığını belirten Sabuncu, “Türkiye her anlamda zengin bir ülke. Yeterki çalışılsın, yapılmak istensin. Bu nedenle hiçbir vaadimizin gerçekleşmemesi mümkün değil. Bütün vaatlerimiz için Türkiye'nin yeterli kaynağı vardır" dedi. 

Sabuncu, CHP İlkadım İlçe yönetimi ve seçim komisyonu ile birlikte bu akşam gerçekleştirecekleri toplantının ardından milletvekili adayları ile birlikte ilçenin her yerine giderek CHP’yi ve vaatlerini anlatmaya başlayacaklarını kaydetti.

"BİZ TÜRKİYE'Yİ İYİ OKUDUK"
Vaatlerin kaynağının mevcut olduğunu ve tamamını yerine getireceklerini ifade eden Sabuncu, açıklamasına şu ifadelerle devam etti:

"CHP’nin ekonomik vaatleri sadece bir kesime yönelik değil, işsize, emekliye, çalışana, kadınlara, öğrencilere vb. kısaca toplumun her kesimine yönelik projemiz, vaadimiz var. Türkiye’nin artık bundan sonraki aşamada olması gerekenler CHP beyannamesinde yer alıyor. Beyannamemiz herkese dokunuyor. Biz Türkiye’yi iyi okuduk. Türkiye kendi içinde çok zengin bir ülke. Kaynak sorunu yok yani. Kaynağı zaten kendi içinde yaşatıyor. O nedenle Biz bu paraları bulamayacağız diye bir şey yok. Bu paralarda sistem içinde mevcut. Yani bu har vurup harman savrulan, bir yığın lüks arabalar, saltanatlar, şaşaa yaşanan olaylar hepsi bunların bir kaynak. Bunların bütçede yerleri var. Biz bu israfı keseceğiz ve burdan sağlanacak geliri halka eşit bir şekilde yayacağız."

"GENÇLERE ADADIK"
"Bu beyannameyi gençlere adıyoruz" diyen Sabuncu,  ayrıca "Bu seçim bildirgesini gençlere adıyoruz. Gençler yarının umududur. Ama gençler bugünün de ortaklarıdır. Baskıya karşı direnen, özgürlüğü savunan gençlere adıyoruz bu seçim bildirgesini. Taşeron işçisi olan gençlere, merdiven altı atölyelerde çalışmak zorunda olan gençlere, asgari ücrete mahkûm gençlere, mevsimlik işçi gençlere adıyoruz bu seçim bildirgesini. Soma'da yaşamını yitiren genç maden işçilere adıyoruz bu seçim bildirgesini. Üniversitelerimizde okuyan 6 milyon üniversite öğrencisine adıyoruz bu seçim bildirgesini. TOMA’lara biber gazlarına karşın polis barikatlarının önünde elinde karanfille bekleyen kitap okuyan yarattığı mizahla bir diktatöre diz çöktüren gençlere adıyoruz bu seçim bildirgesini" diyerek Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun seçim beyannamesini açıklarken söylediklerine de vurgu yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.