ÇOK PRESTİJLİ

ÇOK PRESTİJLİ
Mithatpaşa Lisesi’nin Yeni Mekânı ÇOK PRESTİJLİ

           Ondokuzmayıs Bulvarı üzerinde bulunan Mithatpaşa Lisesi FETÖ kapsamında kapatılan Fezaberk Koleji’nin Derebahçe Mahallesi’ndeki kampüsüne taşındı. Yeni kampüs binasının fiziki şartları ve teknik donanımının eğitim kalitesi bakımından çağın tüm ihtiyaçlarına göre olması Mithatpaşa Lisesi öğrencilerinin ne kadar şanslı olduklarının göstergesi.

                                  ÖĞRENCİLER ZATEN SERVİSLE OKULA GİDİYOR

      Mithatpaşa Lisesi’nin yeni yerinin şehre uzak olması eğitim öğretim açısından avantaj olduğunu ifade eden eğitim uzmanları zaten öğrencilerin okullara servislerle taşındığını, okulların şehrin stresinden uzak, rahat ve dinlenik ortamlarda eğitimlerine devam edeceği ve eğitim kalitelerinin daha yüksek olacağını ifade ettiler.

                                 EĞİTİM YUVALARI GELİR KAPISI DEĞİLDİR

         Mithatpaşa Lisesi’nin taşınması ile ilgili imza kampanyası yapan bazı kişilerin amaçlarının eğitimin kalitesinden ziyade, okulun otopark gelirleri ve farklı siyasi düşüncelerinden kaynaklandığını iddia eden bazı öğrenci velileri, eğitim kurumlarının gelir kapısı olarak görülmeyip, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha kaliteli eğitim almaları hedeflenmeli yorumlarını yaptılar.

                           YENİ BİNA HER ŞEYİ İLE MÜKEMMEL

       Mithatpaşa Lisesi’nin yeni taşınacağı binanın gerek fiziki yapısı, gerek teknik donanımı, gerekse çevre düzeni bakımından mükemmel bir bina olduğunu dile getiren bazı eski  öğrenci velileri, “Keşke bizim öğrencilimiz zamanında da bu okul yeni binasında olsaydı” ifadelerini kullandılar. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Adnan Bahadır’ın da bu okulun eski velilerinden olduğu ve bir çocuğunun Mithatpaşa Lisesi mezunu olduğu öğrenildi. Ahmet Ufuk ERKAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum