"ÇOCUKLARIN CİNSEL İSTİSMARI BİR İNSANLIK SUÇUDUR"

"ÇOCUKLARIN CİNSEL İSTİSMARI BİR İNSANLIK SUÇUDUR"
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Çocukların cinsel istismarı din, ahlak, hukuk, kültür dahil bizim mukaddes saydığımız her değeri ayaklar altına almak, çiğnemektir. Çocukların cinsel istismarı bir insanlık suçudur." dedi.

Bozdağ, AK Parti Çandır İlçe Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin hızla geliştiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde geceyi gündüze katarak çalıştıklarını ifade eden Bozdağ, Erdoğan'ın Türkiye'yi ve dış politikayı yönetirken, il ziyaretleri yaparken muhalefetin sadece hükümeti eleştirdiğini söyledi. Bozdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kadrosunu da gece gündüz çalıştırdığını, saat 03.00'te telefonla arayarak çeşitli konuları sorduğunu ve sıkıntıları ilgililerle konuştuğunu dile getirdi. Türkiye'nin güçlü yürüyüşünün devam edeceğini ifade eden Bozdağ, güçlü Türkiye oluşturan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğindeki AK Parti'nin, Cumhur İttifakı'nın, Türkiye'nin durdurulmak istendiğini kaydetti. Türkiye üzerine yapılan hesapların hiçbirisinin tutmayacağın söyleyen Bozdağ, Türkiye'nin Suriye'de terör devleti kurulmasına yönelik hesapları bozduğunu vurguladı.

"Türk milleti, kifayetsiz siyasal eğilimlere yol açmayacak, yetki vermeyecek"
Büyük güçlerin hesaplarına göre değil, Türk milletinin hesabına göre hareket eden iktidarla istediğini yapamayanların kendi gözlerine bakarak hiza ve istikamet alan iktidar istediğini aktaran Bozdağ, şöyle devam etti: "Bunlar 2023'e giderken dört yıldır çalışıyorlar, çalışıyorlar, kendilerince bir hesap yapıyorlar, hesapları belli ki tam olmadı, ABD'ye, İngiltere'ye, şimdi de Almanya'ya ziyaretle hesaplarına destek istiyorlar. Diyorum ki Jeremy Rifkin, yahut da başkaları, Amerikalılar, İngiltereliler yahut da Almanlar Türkiye'de iktidarı tayin etmeyecekler. İktidara, birini getirecek olan aziz Türk milletidir. İktidarı değiştirecek olan yine aziz Türk milletidir. İktidarı Washington'da, Londra'da, Berlin'de değil, Ankara'da, Türkiye'de, Yozgat'ta arayanlara iktidar yetkisini bu millet verecektir. Ben buna yürekten inanıyorum. Çünkü Türk milleti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde manda ve himayeyi reddetmiş asil bir millettir. Şimdi gönüllü mandacılığa, Amerika'nın, başka güçlerin himayesine göz kırpan, kifayetsiz siyasal eğilimlere yol açmayacak, yetki vermeyecek, 'Yine ve yeniden Recep Tayyip Erdoğan, yine ve yeniden büyük Türkiye' diyecek." Muhalefetin, kendisi dahil bakanları tehdit ettiğini söyleyen Bozdağ, helalleşmeyle değil, hesaplaşmayla hareket edildiğini vurguladı. "Bunların derdi Türkiye'de helalleşmek değil, kendilerince hedefleri hesaplaşmak." diyen Bozdağ, Türk milletinin sandıkta hesap soracağını aktardı. Muhalefetin yeni söz söylemediğinin altını çizen Bozdağ, şöyle devam etti: "Millete verdikleri umut var mı, yok. Ortaya koydukları bir eser, proje var mı, yok. İkinci Yüzyıla Çağrı'da milleti uyutmaktan başka bir iş yaptılar mı, yok. Bunların en heyecanla anlattıkları şey bile bunların hepsini uykuya daldırdı. Heyecan uyandırıyorlar mı, o da yok. Umut yok, gelecek yok, heyecan yok, proje yok. Peki bu millet size niye oy verecek? Tayyip Erdoğan'a niye oy veriliyor diye bakanlar Tayyip Bey'in Türkiye Yüzyılı vizyonuna, ortaya koyduğu projelere baksınlar, bakmaları lazım. Çünkü Türkiye, milletine verdiği sözü tutan, sözünün arkasında 15 seçimdir duran, 20 yıldır icraatıyla da bunu ispat eden bir liderle yönetiliyor." Millet İttifakı'nın, Türkiye'yi Anayasa ve yasalara göre, kendi hür iradesiyle yönetecek cumhurbaşkanı adayı aramadığını kaydeden Bozdağ, altılı masadaki genel başkanlara itaat edecek, omurgasız ve kukla bir aday arandığını ifade etti. Bozdağ, "Diyorlar ki şimdiden 'Cumhurbaşkanı seçilirse bizim adayımız Anayasa'ya, yasalara göre Türkiye'yi yönetmeyecek altı genel başkanın iradesine göre Türkiye'yi yönetecek.' Bu, Anayasa'nın bazı hükümlerini fiilen yürürlükten kaldırma anlamına gelir. Devletin içinde paralel bir devlet yönetimi ortaya koyma anlamına geliyor. Türk milleti kendi iradesiyle ülkeyi yöneten kudretli bir cumhurbaşkanına alışmıştır." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.