Çocuklar Öğrenmeye Devam Ediyor

Çocuklar  Öğrenmeye  Devam Ediyor
Karadeniz’in en büyük Outlet merkezi olan ve Yönetimini Inside Danışmanlığın yaptığı Lovelet Alışveriş Merkezinde Çocuk Meslek Atölyeleri tüm hızıyla devam ediyor.

  Lovelet Outlet ’te çocuklar için özel olarak düşünülerek tasarlanan çocuk kulübü her hafta sonu farklı bir mesleği tanıtıyor. Birçok meslek gruplarının tanıtıldığı atölyede her daldan mesleği bulmak mümkün. Doktorluktan itfaiyeciliğe, aşçılıktan, bilim adamına, çiçekçilikten, polise ve ilkyardıma kadar her biri kendi alanında uzman olan eğitimcilerin yer aldığı meslek atölyelerine büyük ilgi gösteren Aileler ve çocuklar meslek atölyelerini kaçırmamaya özen gösteriyor. Medicana Hastanesi iş birliği ile gerçekleştirilen “İlk yardım Atölyesi” ve “Doktorlar Atölyesi” Medicana Hastanesi ATT hemşiresi ve uzman kişiler eşliğinde gerçekleşti. Günlük Hayatta Yaşanabilecek olası kaza anlarında gereken ilk yardım müdahaleleri hakkında birçok bilgiyi öğrenen ve öğrenirken de eğlenen çocuklar, etkinlikte başarılarının simgesi olarak sertifikalarını aldılar.

       Mart ayının sonuna kadar gerçekleşecek olan Meslek Atölyelerinde her hafta sonu eğlenceli bir meslek icra edilmeye devam edilecek önümüzdeki hafta sonu çocukların en sevdiği meslekler olan Trafik Polisi Atölyesi ve Aşçılık Atölyesi yer alacak. iki seans olarak oluşturulan Çocuk Meslek Atölyeleri saat 14:00 ile 16:00 seanslarında siz değerli minik ziyaretçilerini bekliyor olacak.

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.