Çirkin siyaset yapıyorlar

Çirkin siyaset yapıyorlar
Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, seçimlere az bir zaman kala diğer siyasi partilerin belediye başkan adaylarının anlatacak projeleri olmadığı için karalama ve çamur atma politikası güttüğünü ifade etti

Atakum Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Adem Bektaş, seçime çok az bir süre kala anlatacak hizmetleri ve yapacak projeleri bulunmayanların karalama siyaseti yaptıklarını söyledi. Cumhuriyet Mahallesi'nde düzenlenen ve binlerce vatandaşın katıldığı mitingde Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın resimlerinin fotomontaj olduğunun iddia edilmesinin, bardağı taşıran son damla olarak nitelendiren Bektaş, "Malesef bunların anlatacak birşeyleri yok. Binlerce kişinin katıldığı mitingde insanların gördüğü, viedo kayıtları olan, hatta ertesi gün Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve meclis üyeleri ile birlikte Cumhuriyet Mahallesi Azerbaycan, Lozan Caddeleri, ayrıca Mimar Sinan Mahallesi'nde esnaf gezisi yapılmıştır. Bu insanlar o zaman kimi gördüler? İnsanların gördüğü görüntülerde mi fotomontaj? Artık insanlar bu kadarına da pes doğrusu demiştir" " dedi.

PUSULA DAĞITILIYOR
Atakum'da hiç bir zaman seçilme sinyali olmayanların siyasetin çirkin yüzü ile saldırıya başladıklarını belirten Bektaş, "Öncelikle pazar günü Milletvekili Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Kurupelit Belediye Başkanı Turan Çakır, Taflan Belediye Başkanı Adil Keleş ile düzenlediğimiz mitingde çekindiğimiz fotoğrafın fotomontaj olduğunu iddia edenler, şimdi de iftiralarına bir yenisini daha ekleyerek pusula dağıtıyorlar" diye konuştu.

SİYASİ AHLAKA AYKIRI
Atakum Belediyesinde çalışan personeller için Haramzade denildiğini hatırlatan Başkan Bektaş, "Bizim görev zamanımızda çalışmış insanlara 'haramzade TDK, o... çocukları, p.ç' gibi çirkin kelimeler kullanmaya başlanması ve devam edilmesi siyasi etik ve siyasi ahlaka uymuyor. Zaten bu anlayışa artık vatandaşlarımız da prim vermiyor. Vatandaşlara anlatacak bir projeleri dahi bulunmayan, işleri ancak ve ancak karalama siyaseti yapmak olan bu insanlara halk gereken cevabı verecektir" şeklinde konuştu.

SİYASETİ ÇİRKİNLEŞTİRİYORLAR
Siyaseti çirkinleştiren bu davranışın etik olmadığını belirten Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, son zamanlarda kendisine yönelik oyunların oynandığını ifade ederek, siyasi etiğe uymayan bu anlayışa vatandaşların prim vermediğini söyledi. Bektaş, "İftira, çamur ve kuru ideolojiye değil esere oy verin. Size kim hizmet sunuyorsa, onu daha da güçlendirin" dedi.