Çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum

Çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum
Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Adana Demirspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Cefakar ve fedakar büyük Samsunspor taraftarlarımıza yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum." dedi.

Adana'da oynanan ve dostane ortamda seyreden Adana Demirspor müsabakasında, ne yazık ki rakip takımın bazı taraftarları Samsunsporlu taraftarımıza bıçak ve satırla saldırmış, stüne yetmediği gibi Samsunspor pankartımızı kesip indirmeye ve dostluk ortamına tümüyle zarar vermeye çalıştıklarını büyük üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım." dedi.

img-5067.jpg

"Geçmiş olsun büyük Samsunspor taraftarı"
Yıldırım, "Samsunspor Kulubü Başkanı olarak, bizi her şartlarda ve koşullarda destekleyen, uzun yollardan gelerek hiçbir deplasmanda bizleri yalnız bırakmayan Cefakar ve fedakar büyük Samsunspor taraftarlarımıza yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bir daha bu tür olayların liglerimizde ve bize karşı yaşanmamasını diliyorum. Geçmiş olsun büyük Samsunspor taraftarı. Bu arada orada olmadığım halde Samsunspor Yönetimine gösterdikleri güzel misafirperverlikleri için Yukatel Adana Demirspor Kulübü yönetimine ve Murat Sancak Başkan'a ayrıca teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.