CHP'DEN ÇOCUK PARKI KINAMASI

CHP'DEN ÇOCUK PARKI KINAMASI
Anıtkabir avlusuna yapılan çocuk parkını Anıtkabir'e ve Atatürk'ün manevi şahsiyetine saygısızlık addeden CHP Samsun İl Başkanı Av. Tufan Akçagöz görüşlerini dile getirdi

Akçagöz, şunları söyledi: 

          "Cumhuriyetimizin kurucusu, memleketimizin kurtarıcısı büyük önder Atatürk'ün daimi istirahatgahı Anıtkabir'e, çocuk oyun parkı yapılması suretiyle atamızın hatırasına saldırı yapılmıştır. Bu saldırıyı hazmedecek değiliz. Anıtkabir, bir mezar olduğu kadar, aynı zamanda büyük bir tarih mirasıdır. Orada, tarih yazan büyük bir devlet adamı yatmaktadır. Bu tarih mirasına ve Atatürk'ün aziz hatırasına yönelik bu saygısızlığı yapanlar, bunun hesabını mutlaka verecekler. 
          Bu durum artık bardağı taşıran son damladır. Ülkeyi rantiyeye çeviren, değerli arazileri bu rantiyelere peşkeş çeken anlayıştan sonra; adeta bir alışveriş merkezinin bahçesiymiş gibi, avlusuna çocuk oyun parkı yapmak suretiyle şimdi de büyük önder Atatürk'ün hatırasına savaş açılmış demektir. Orası bir oyun parkı değil ve biz çocuklarımızı Anıtkabir'e, oyun oynasınlar diye değil, Ulu Önder Atatürk'ün manevi huzuruna götürüyoruz. Anıtkabir Komutanlığı, Atatürk’ün askeri olduğunu unutmamalı, derhal kendine gelmeli ve bu yanlıştan dönmelidir. 
         Bu saygısızlık ortadan kaldırılmalı,o oyun parkı derhal o mahalden sökülüp atılmalı, bu hadsizliğe son verilmelidir".

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum