CHP'de Müracaata İlgi Düşük

CHP'de Müracaata İlgi Düşük
Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Dinçer Soylu, CHP'de Milletvekili müracaatlarının sona ermesine iki gün kala 7 kişinin müracaatta bulunduğunu bir kaç adayın ise henüz karar verme aşamasında olduğunu söyledi.

Soylu, Partide 7 Eylül Pazartesi günü sona erecek müracaatların Genel Merkeze müracaat eden adaylarla birlikte 9 kişiyi geçebileceğini kaydetti.

7 KİŞİ MÜRACAAT ETTİ

1 Kasım'da yapılacak olan Erken Seçim için Milletvekilliği müracaatları CHP ve MHP'de 7 Eylül tarihine kadar devam ediyor. Müracaatların sona ermesine iki gün kala CHP'de 7 aday adayı bulunuyor. 25. Dönem Milletvekili olan Kemal Zeybek ve Hayati Tekin'in müracaatlarını bildirdiğini belirten CHP Samsun İl Başkanı Dinçer Soylu, "Bu isimlerin dışında Neslihan Hancıoğlu, Müşfik Veysel Erdoğan, Necile Çokay, Cem Yılmaz ve 7 Haziran seçimlerinde aday adayı olarak giren Atıf Tomrukçu'nun eşi Nurcan Tomrukçu aday adaylığı müracaatlarını gerçekleştirdi." dedi. Mehmet Atalay, Şevki Yılmaz ve Şaban Sevinç'in henüz karar aşamasında olduğunu belirten Soylu, "Bizim bilgimiz dışında Genel Merkeze müracaat yapmış adaylar olabilir. 7 Eylül Pazartesi gününe kadar müracaat eden kişi sayımız 9'un üzerine çıkacağını düşünüyorum." diye konuştu. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.