ÇETİNKAYA’DAN PLATFORM AÇIKLAMASI

ÇETİNKAYA’DAN PLATFORM AÇIKLAMASI
AK Parti Samsun 3. Dönem İl Başkanı Osman Çetinkaya, Pazar günü basın toplantısıyla kuruluş açıklamasını yapan Yeni Samsun..

Yeni Türkiye Platformu'nun, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ın yönetim tarzına karşı bir oluşum olduğuna dikkat çekerek, “Yeni Samsun Yeni Türkiye Platformu'nun yaptığı açıklamayla bizimle aynı çizgi ve aynı fikirde olduklarını ortaya koymuş oldular” diye konuştu..

Çetinkaya, Yeni Samsun Yeni Türkiye Platformu kurucularının hepsinin Kıymetli insanlar olduklarına da vurgu yaparak önümüzdeki günler kendileriyle görüşme yapmak için bir ayara gelebileceklerini belirtti.

BİR ARAYA GELEBİLİRİZ

Platform ve oluşum adı altında bir araya gelenlerin ortak hedeflerinin kendileri gibi Samsun ve AK Parti olduğunu da belirten Osman Çetinkaya, “Aklın yolu birdir.. Bu tür birliktelikleri önemsiyorum. Kendilerine çıkmış oldukları yolda başarılar dilerken ümit ediyorum ki, önümüzdeki günlerde kendileriyle bir araya gelerek birlikte Samsun'un ve partimizin meselelerini konuşabilecek biz zemin oluşturabiliriz” dedi.

Osman Çetinkaya, Platform üyelerinin 4. Olağan Kongresinde kendi listesinden siyasi mücadeleye devam eden isimlerden oluşmasının da ayrıca sevindirici olduğunu da kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum