ÇETİNKAYA’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

ÇETİNKAYA’DAN  HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ
AK Parti Samsun 3. dönem İl Başkanı ve 5. Dönem İl Başkan Adayı Osman Çetinkaya ekibiyle birlikte AK Parti Vezirköprü İlçe Kongresinde İlçe Başkanı seçilen İbrahim Doğan'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi..

Çetinkaya ziyarette AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı İbrahim Doğan'ın kongreden başarıyla çıkarak Vezirköprü İlçe Başkanı olmasından dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek, Vezirköprü'nun İbrahim Doğan'ın İlçe Başkanlığında daha iyi bir noktaya taşınacağına olan inancını dile getirdi..

AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı İbrahim Doğan ise, AK Parti Samsun 3.dönem İl Başkanı ve 5. Dönem İl Başkan Adayı Osman Çetinkaya ve ekibinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çetinkaya'ya adaylık çalışmalarından başarı dileklerinde bulundu..

EDİZ'E MAKAMINDA ZİYARET

Öte yandan AK Parti Samsun 3.dönem İl Başkanı ve 5. Dönem İl Başkan Adayı Osman Çetinkaya ve ekibi Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Ediz'i de makamında ziyaret ederek Ediz'den çalışmaları hakkında bilgi aldı..

İbrahim Sadık Ediz'in Vezirköprü için geceli gündüzlü çalışarak iyi bir belediye başkanlığı hizmeti sergilediğini belirten Osman Çetinkaya, başkan Ediz ile birlikte Vezirköprü'nün Türkiye'nin önemli ilçeleri arasına girdiğini belirtti..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.