ÇARKLAR ATÖLYESİ

ÇARKLAR ATÖLYESİ
Piazza’daki Çarklar, Küçük Dahiler için Dönüyor

Samsun Piazza AVM, 12-13 ve 27 Mart tarihlerinde Final Okulları’nın katkıları ve Mehmet Kurt önderliğinde “Çarklar Atölyesi” düzenliyor. Çarklar Atölyesi, ahşabın sıcaklığı ile çocukları bir araya getiriyor.

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi Çocuk Kulübü, Karadenizli küçük dâhileri deney, gözlem ve analiz yapabileceği Çarklar Atölyesi’ne davet ediyor.

Samsun Piazza Çocuk Kulübü’nün etkinlikleri kapsamında gerçekleşen Çarklar Atölyesi, çocukların merak, araştırma, keşfetme ve inceleme tutkusunu ateşliyor.

Geleceğin dâhileri, teknolojinin hızla gelişmesi ile birlikte hayatımızda her gün kullandığımız mekanik cihazları ve temel çalışma prensiplerini, Çarklar Atölyesi’nde eğlenerek kavrayarak mühendisliğe ilk adımı atıyor. Atölyeye katılım sağlayan çocuklar, Mehmet Kurt önderliğinde deney ve gözlem yaparak, rengarenk çarklar arasındaki müthiş uyumu yakalamış olacaklar.

Çarklar Atölyesi, 12-13 ve 27 Mart tarihlerinde, 14.00-17.00 saatleri arasında Samsun Piazza AVM etkinlik alanında küçük dâhileri bekliyor olacak.

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.