Canik'te 255 Akülü Araç Sahipleriyle Buluşuyor

Canik'te 255 Akülü Araç Sahipleriyle Buluşuyor
Canik Belediyesi, 255 akülü aracı daha engellilerle buluşturuyor. Canik-Hollanda gönül köprüsü sonucunda daha öne 93 akülü araç dağıtan Canik Belediyesi, 16 Kasım Cuma günü de 255 aracı ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara teslim edecek.

Canik-Hollanda gönül köprüsü vasıtasıyla daha önce 93 akülü engelli aracını ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara dağıtan Canik Belediyesi, şimdi de 255 akülü engelli aracını engellilerle buluşturuyor. Hollanda'da yaşayan hayırsever vatandaşlar Murat Öztürk ve Aydoğan Olgun'un koordinatörlüğünde ve Canik Belediyesi'nin desteğiyle gurbetçi hayırseverlerden sağlanan 255 akülü araç için 16 Kasım Cuma günü saat 14:00'de Atatürk Spor Salonu'nda dağıtım töreni düzenlenecek.

CANİK-HOLLANDA KÖPRÜSÜ
Önceki yıl başlayan Hollanda ve Canik arasındaki köprünün her yıl artarak devam ettiğine işaret eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Hollanda’da yaşayan gurbetçi kardeşlerimiz Murat Öztürk ve Aydoğan Olgun'un çabası ve bizim katkımızla daha önce 93 akülü engelli aracı dağıtmıştık. Bu sefer tam 255 engelli kardeşimiz inşallah hayatlarını daha kolay idame ettirecekler. Engelli akülü araçlarımız hazır ve inşallah Cuma günü sahipleriyle buluşturacağız" dedi.

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ
Organizasyonun bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu belirten Başkan Genç, "Engelli insanlarımızın önündeki engelleri kaldırmak ve onların hayatlarını daha da kolaylaştırmak istiyoruz. Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayata katılımlarının sağlanması ve hayat standartlarının yükseltilmesi için çalışmalar yürütüyoruz. Bu tür sosyal projelere de her zaman destek veriyoruz ve katkı sağlıyoruz" diye konuştu.

ENGELLİLERE ÖZEL PROJELER
Engellilere yönelik bir çok proje hayata geçirdiklerine de vurgu yapan Başkan Genç, "Daha önce Engellimize Değil, Potansiyelimize Bakın projemizi uygulamıştık. Ayrıca belediyemiz bünyesinde Engelli Koordinasyon Birimi kurduk ve akülü araç şarj noktası oluşturduk. Yine engelli kardeşlerimiz için Engelsiz Park ve Kafe'yi hayata geçirdik. Yaptığımız tüm projeleri ve binaları engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştıracak şekilde yapıyoruz. Bundan sonra da engelli vatandaşlarımıza yönelik çalışmalarımız devam edecek" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.