ÇAKIRLAR KORUSU'NA ZİYARETÇİ AKINI

ÇAKIRLAR KORUSU'NA ZİYARETÇİ AKINI
Çakırlar Korusu’nda hafta sonu bayram havası

Çakırlar Korusu’nda hafta sonu bayram havası
Taşçı: Korunun değerine değer kattık

Türkiye’nin sayılı su basar ormanlarından ve Samsun’un saklı kalmış güzelliklerinden birisi olan Atakum Çakırlar Korusu, özellikle hafta sonları ziyaretçi akınına uğruyor.

Türkiye'nin sayılı su basar ormanlarından birisi olan Atakum Çakırlar Korusu'nda hayata geçirdikleri sosyal ve sportif alanların, korunun cazibesini artırdığını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Çakırlar Korusu önemli turizm duraklarından birisi. Yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olan bu alana kazandırdığımız projeler ile Samsun’un gizli cenneti olan Çakırlar Korusunun değerine değer kattık” dedi.

Göreve geldiğimiz günden itibaren Çakırlar Korusunun daha da güzelleşmesi için birçok çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Taşçı,“Hayata geçirdiğimiz projeler ile vatandaşlarımızın Çakırlar Korusunda yalnızca piknik değil, sosyal ve sportif aktivitelerini de yapabileceği alanlar inşa ettik. Tenis kortları, halı saha gibi sportif alanlar, kafeteryalar, restoran ve kır düğün alanıyla Çakırlar Korusu, güzel vakit geçirmek isteyenlerin vazgeçilmez adresi haline geldi. Eşi benzeri çok az olan su basar ormanında piknik yapmak isteyenler, kır düğünü yapmak isteyenler ya da sadece güzel vakit geçirmek isteyenlerin uğrak noktası olan bu alan 4 mevsim ayrı güzelliğe sahip” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.