BÜYÜK REKABET HÜCUMDA YAŞANIYOR

BÜYÜK REKABET HÜCUMDA YAŞANIYOR
Kırmızı-beyazlılarda hücum hattındaki rekabet her geçen gün daha da kızışıyor. Yılport Samsunspor golcüleri Bahattin Köse, Atabey Çiçek ve Ahmethan Köse forma için adeta birbirleriyle yarışıyor.

ADETA PARLIYOR
Ligde ilk hafta forma giymeyen Bahattin Köse, sonraki haftalarda çıktığı 3 maçta da gol atarak geçen sene attığı 14 golün üzerine çıkacağı sinyallerini verdi. Ziraat Türkiye Kupası 3.tur maçında ise oyuna sonradan dahil olan Köse, skor üretemese de takımına penaltı kazandıran isim oldu. Formuyla taraftarların hücumda taktik sahasında ilk sıraya yazdığın tecrübeli golcü İrfan Buz'un en önemli silahı konumunda bulunuyor. 

bahattin.jpeg

KUPA GOLCÜSÜ
Sezon başında takıma katılan ve ligde görev aldığı maçlarda bir türlü golle buluşamayan Atabey Çiçek, kupa maçında sahneye çıkarak klasını gösterdi. Takımı adına 2 gol kaydeden Çiçek, yarın oynanacak olan Afjet Afyonspor maçında lig serüvenindeki ilk golünü atmak ve kendi adına seriyi başlatmayı düşünüyor. İrfan Buz'un büyük umutlarla transferini istediği deneyimli oyuncu, 2019-2020 sezonunda Samsunspor taraftarlarında iz bırakmak istiyor.

atabey.jpeg

SESSİZLİĞİ BOZDU
Lig maçlarındaki sessizliğini kupada bozan bir başka isim ise Yılport Samsunspor'un genç golcüsü Ahmethan Köse oldu. Türkiye Kupası'nda Fatsa Belediyespor'a kırmızı-beyazlı formayla resmi olarak ilk golünü kaydeden Köse, görev aldığı maçlarda etkili ve hırslı oyunuyla övgü topladı. İleriye dik bir şekilde oynayan ve mücadeleden kaçmayan genç golcü, kanatlarda da görev yapabilmesiyle sezon boyunca teknik heyetin etkili silahlarından birisi olacak.

ahmet-1.jpeg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.