Burçlu öğrenciler bilgilerini yarıştırdı

Burçlu öğrenciler bilgilerini yarıştırdı
Adana Özel Burç Üçgül Anadolu Fen Lisesi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 9. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen 'Ben Bilmem Arkadaşım Bilir' yarışması renkli görüntülere sahne oldu.

Özel Burç Üçgül Anadolu Fen Lisesi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi vermiş olduğu eğitim yanı sıra sosyal faaliyetlerle de öğrencilerini en iyi şekilde geleceğe hazırlamayı hedefliyor. Bu kapsamda düzenlenen ve 'Ben Bilmem Arkadaşım Bilir' isimli bilgi yarışmasında öğrenciler bir taraftan bilgilerini ölçerken bir taraftan da eğlence dolu anlar yaşadı. 9. sınıflar arasında düzenlenen yarışmada 9 Fen ile 9/B sınıfı yarı finale kalırken, finali kazanan ise 9/B sınıfı oldu.

Burç Üçgül Liseleri Müdürü Mustafa Gürhan, monoton bir eğitim sistemine karşı olduklarını belirterek, yıl sonuna kadar öğrencilerine değişik sosyal aktiviteler ile eğitim vermeye devam ettiklerini söyledi. Rastgele sosyal aktivite düzenlemediklerinin altını çizen Mustafa Gürhan, "Biz programımıza almış olduğumuz her sosyal faaliyetin önceden amacını ve etkisini araştırıyoruz. Çünkü biz öğrencilerimizi eğlendirirken aynı zamanda da eğitimlerine devam ediyoruz. Kısacası eğitimi en kolay, en zevkli ve en eğlenceli hale getiriyoruz." dedi. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.