BULVAR AVM’DEN ÇOCUKLARA 23 NİSAN SÜRPRİZİ

BULVAR AVM’DEN ÇOCUKLARA 23 NİSAN SÜRPRİZİ
Açıldığın andan itibaren her çocuk bayramında dolu dolu bir program hazırlayan ve birbirinden keyifli etkinlikleri çocuklarla buluşturan Bulvar AVM, bu yıl da devam eden pandemi süreci sebebiyle evlerinde kalması gereken çocuklarımızı yalnız bırakmadı. 

Sosyal Medya hesapları üzerinden “Çocuklarımıza Özel Bir 23 Nisan Sürprizi için Bizimle İşbirliğine Ne Dersiniz?” diyen Bulvar AVM, kısa sürede ebeveynlerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Ebeveynler çocuklarının ismi, sevdiği kahraman ve adres bilgilerini paylaşarak etkinliğe katkı sağladı. Çocukların sevdiği karakterler kullanılarak basılan tebrik kartı ve birbirinden renkli hediyeler PTT işbirliği ile çocukların adına postaya verildi. Her çocuğumuz için özel olarak hazırlanan tebrik kartında Bulvar AVM Müdürü Gaye Özgün’ün kutlama mesajı yer aldı..

1-221.jpg

Özgün; “Sen de en az seçtiğin kahraman kadar özelsin, çünkü sen ve senin arkadaşların bu ülkenin geleceği, istikbali ve yükselen ışığısınız.. Senin 23 Nisan Çocuk Bayramının, Dünya'da kutlanan tek çocuk bayramı olduğunu biliyor muydun? Belki bu bayram da evdeyiz fakat sonraki bayramımızı yine meydanlarda coşku ile birlikte kutlayacağız. O zamana kadar maske, mesafe ve el hijyeni kurallarına uymayı sakın unutma’’..İyi ki varsın.. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramın Kutlu Olsun.” mesajı verdi. Mesaj, pandemi döneminde hem fiziksel hem de ruhsal anlamda olumsuz etkilenen çocuklarımız için pozitif etki yarattı.

2-138.jpg

Hazırlanan sürpriz hediyelerin çocuklara zamanında ulaştırılması konusunda destek veren Samsun PTT Merkez Müdürü Nurhan Önder ise; "Bu tarz sosyal sorumluluk tadındaki etkinliklerin içinde yer almaktan çok mutlu olduklarını, hazırlanan sürpriz hediyelerin çocuklarının yüzlerinde bırakacağı kocaman gülücükleri hayal edebildiğini” iletti.  Sürpriz paketler, dün itibariyle de çocukların evlerine ulaşmaya başladı.  Çocuklar, hediyeleri ile çekilen fotoğraf ve videoları ile teşekkürlerini ilettiler.  Bulvar AVM’nin yine sosyal medya üzerinden geçekleştirdiği “Senin Bayramın Senin Şarkın” etkinliği ve hediyeli yarışmaları devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.